Corsair K68 RGB Cherry MX klavyem sahte mi?

kuyt5252

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2019
Mesajlar
561
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Screenshot_145.png

Arkadaşlar itopya.com'dan Corsair K68 RGB Cherry MX Red Switch bir klavye aldım yaklaşık 7-8 ay veya 1 yıl önce bende bu kırmızı renkle işaretlediğim tuşta alt değil de alt GR yazıyor sizce sebebi nedir? Ve bende bir tuşu çıkarttığımda Red Switch ama altındaki tabaka beyaz Corsair K68 RGB yazdığımda bir siteye girip klavyenin fotoğraflrına baktığımda Red Switch ama altındaki tabaka siyah ama bende altındaki tabaka beyaz.
 
Ulkeden ulkeye degisebiliyor PCB rengi. Alt GR yazmasi klavyenin Türkçe layoutla gelmesinden kaynaklaniyor olabilir, İtopya sahte urun satmaz.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim peki klavyemin içindeki Red Switch'in alt tabakasının siyah yerine beyaz renk olması konusunda bir fikriniz var mı?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı