Corsair K70 MK.2 LP - Glaive RGB - Void Pro RGB Wireless - MM800C Polaris ve ST100 RGB İncelemesi

@painkiller Genel olarak iyi bir kulaklık ama surround ses derinliği çok sığ. Oyunlarda da bu durum değişmiyor, özellikle Arctis 7 gibi bir kulaklıktan sonra pişman etmese de biraz gerisinde olduğunu söylemek lazım.

Müzik dinlemek için de ideal olmayabilir ama şikayet edilecek bir tarafını görmedim açıkçası.

@painkiller Yok Arctis 7 ses derinliği, konfor, kablosuz kullanım süresi ve mid'lerdeki ses zenginliği bakımından daha iyi. Ayrıca fiyat olarak da Void PRO RGB Wireless modeline göre daha yüksek bir etiketi var. Arctis Pro test etmedim ama onun muadili olmaya yakın bile olmayabilir eğer Arctis 7'ye göre çok fark varsa.

Hayırlı olsun. Corsair gerçekten de ürün yelpazesi olsun, malzeme kaliteei olsun, özellik zenginliği olsun başarılı bir marka. CUE uygulaması da çok büyük bir artı.

Kulaklığı ve fareyi ben de kullanıyorum. Kulaklığın kablolu olanla kablosuz olan arasında ses kalitesi olarak fark var. Ama ahım şahım bir fakr olduğunu söyleyemem.

Tekrardan hayırlı olsun diyelim. Bilgisayar bileşenlerinde de Corsair marka kullandıysanız, heleki RAM'lerde, tadından yenmez.

CUE+ ile tüm değerleri, sıcaklıkları, RGB aydınlatmayı kontrol edip senkronize edebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…