Corsair K70 MX Speed vs MX Speed Low profile

ibcg1998

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar K70 modelinin MX Speed Switch'li CH-9109014-TR ve CH-9109018-TR MX Speed Low profile modeli var bazı sitelerde ilk model pahalıyken bazılarında diğer model pahalı hangisi iyidir farkı nedir?

Serbest piyasa olduğundan ürün fiyatlarını satıcılar çoğu zaman kafasına göre belirliyor. Low Profile olanda özel alçak switchler ve ince keycapler mevcut diğerinde standart boyut. Ben her zaman standart switchlerden yanayım.

Yine de K70 MK.2 alınacak bir klavye değil kendim kullanıyorum böyle vasat bir klavyeyi kimseye önermiyorum.

Serbest piyasa olduğundan ürün fiyatlarını satıcılar çoğu zaman kafasına göre belirliyor. Low profile olanda özel alçak Switch'ler ve ince keycapler mevcut diğerinde standart boyut. Ben her zaman standart Switch'lerden yanayım.

Yine de K70 mk. 2 alınacak bir klavye değil kendim kullanıyorum böyle vasat bir klavyeyi kimseye önermiyorum.

Peki aynı seviye de önerebileceğin bir klavye var mı dostum?

Serbest piyasa olduğundan ürün fiyatlarını satıcılar çoğu zaman kafasına göre belirliyor. Low Profile olanda özel alçak switchler ve ince keycapler mevcut diğerinde standart boyut. Ben her zaman standart switchlerden yanayım.

Yine de K70 MK.2 alınacak bir klavye değil kendim kullanıyorum böyle vasat bir klavyeyi kimseye önermiyorum.
Neden vasat belirtmemişsiniz? Söyler misiniz? Ben K70 Low Profile ve Logitech G815 Low Profile arasında kaldım.

Neden vasat belirtmemişsiniz? Söyler misiniz? Ben K70 Low Profile ve Logitech G815 Low Profile arasında kaldım.
Tus stabilitesi kotu, tuslar oynuyor. Keycapler cok ince bazi tuslara kenar kisimlarindan sert bastigimda firliyorlar. Kablo cok kalin, kasanin ses yalitimi kotu. Simdilik aklima gelenler bunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı