Serbest piyasa olduğundan ürün fiyatlarını satıcılar çoğu zaman kafasına göre belirliyor. Low profile olanda özel alçak Switch'ler ve ince keycapler mevcut diğerinde standart boyut. Ben her zaman standart Switch'lerden yanayım.
Yine de K70 mk. 2 alınacak bir klavye değil kendim kullanıyorum böyle vasat bir klavyeyi kimseye önermiyorum.
Neden vasat belirtmemişsiniz? Söyler misiniz? Ben K70 Low Profile ve Logitech G815 Low Profile arasında kaldım.Serbest piyasa olduğundan ürün fiyatlarını satıcılar çoğu zaman kafasına göre belirliyor. Low Profile olanda özel alçak switchler ve ince keycapler mevcut diğerinde standart boyut. Ben her zaman standart switchlerden yanayım.
Yine de K70 MK.2 alınacak bir klavye değil kendim kullanıyorum böyle vasat bir klavyeyi kimseye önermiyorum.
Tus stabilitesi kotu, tuslar oynuyor. Keycapler cok ince bazi tuslara kenar kisimlarindan sert bastigimda firliyorlar. Kablo cok kalin, kasanin ses yalitimi kotu. Simdilik aklima gelenler bunlar.Neden vasat belirtmemişsiniz? Söyler misiniz? Ben K70 Low Profile ve Logitech G815 Low Profile arasında kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.