Corsair RAM'ler Izoly'den alınır mı?

Ben sırf satıcı Izoly olmasın diye fazladan 70 TL verdim.

XMP sorunu olan ürünleri satıyorlar %100 eminim.
Bu işte beni biraz korkuttu. Aklımda şu iki RAM var, D41'in görüntüsü çok hoşuma gidiyor, fiyatı biraz daha uygun olsa alacağım ama tuzlu biraz. Bu iki modele ne diyorsunuz hocam?

Bu işte beni biraz korkuttu. Aklımda şu iki RAM var, D41'in görüntüsü çok hoşuma gidiyor, fiyatı biraz daha uygun olsa alacağım ama tuzlu biraz. Bu iki modele ne diyorsunuz hocam?
Ben kullanıyorum, memnunum. Işıkları da oldukça hoş. Fakat bellekler biraz sıcak çalışıyor.

Adata D41 modeli hoş, Team t-Force Delta hakkında bilgim yok.

Üst kısmın tamamen RGB olması önemli değilse soğutma bloğu daha büyük olan şu RAM'i öneririm:

Edit: @Rambo Okan Güler HyperX Fury RGB modeli bu fiyattaymış, çok güzeldir, tavsiye ederim:

Bu RAMleri Hepsiburada'da Izoly satıcısından almıştım. Sanırım bu siteden almış gibi oldum.

Sorun olarak ise 2800 MHz kadar çalışıyorlar, 3200 MHz çok zor oluyor. RTX aktif edilince oyunlar çöküyor. Servisten bugün dönecek inşallah. Kargo paralarını bile ben ödüyorum.

Merhaba arkadaşlar, sistemime RAM almayı planlıyorum yakın zamanda. Corsair Vengeance RGB PRO RAM'ler hoşuma gitmişti ama fiyatı tuzlu olduğu için pek düşünmemiştim. Şimdi Izoly.com'da (evet şu TurboX'in rakibi olan) 671 TL'ye satılıyor. Güvenilir mi, alınır mı sizce?
İzoly de bende zamanında 4 gb pc için ram almıştım herhangi bir sıkıntı çıkmadı yaklaşık 3 sene sorunsuz çalıştı 3 sene sonunda da başka bir ram aldım. Bence alabilirsin.

Edit: @Rambo Okan Güler HyperX Fury RGB modeli bu fiyattaymış, çok güzeldir, tavsiye ederim:

HyperX Fury RGB'yi de yazdım bir kenara hocam. D41'i görüntüsü için tercih etmek istiyorum aslında, yoksa Crucial Ballistix alır geçerim. D50 pek hoşuma gitmedi. D41 geçenlerde 600 TL olmuştu pederle anlaşamadım, çok kötü oldu onu kaçırdığım. Neyse, takipteyim bu ürünleri, 650 TL bandına düşerlerse atlarım. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, sistemime RAM almayı planlıyorum yakın zamanda. Corsair Vengeance RGB PRO RAM'ler hoşuma gitmişti ama fiyatı tuzlu olduğu için pek düşünmemiştim. Şimdi Izoly.com'da (evet şu TurboX'in rakibi olan) 671 TL'ye satılıyor. Güvenilir mi, alınır mı sizce?
İzoly'ye bulaşma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı