Daha fazla
Bu iki seri arasındaki fark nedir? Fiyatları çok yakın.
Bu iki seri arasındaki fark nedir? Fiyatları çok yakın.
RMx serisinde japon kapasitörlere yer verilmiş. Rm serisinde Çin kapasitörlere yer verilmiş. İncelemelerde bunun risk oluşturduğu bir durum yaşanmamış. Her iki seride de 10 yıllık garanti mevcut. Piyasada genel algı japon kapasitörlerin daha kaliteli olduğu yönündedir. Eğer fiyatlar yakınsa bu yöne doğru tercih yapılabilir.
Ürünlerin linklerini paylaşır mısınız? Ayrıca sistem bileşenlerinizi de yazın. Corsair şartı yoksa kaliteli ürünler bulabiliriz.Hocam cimri.com'da rm 850X diye arattığımda minimum 2200 TL fiyatında ürünler çıkıyor ama burada 1400 TL. V2 falan yazıyor doğru ürünü alıyorum değil mi? Fiyatı iyi gibi. Onaylarsanız bunu sipariş edeceğim.
Link paylaşmayı unutmuşum afedersiniz. Corsair Cp-9020180-Eu Rm850X V2 850W Tam Modüler 80+ Gold Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: BilgisayarÜrünlerin linklerini bir paylaşır mısınız? Ayrıca sistem bileşenlerinizi de yazın. Corsair şartı yoksa kaliteli ürünler bulabiliriz.
Öncelikle bu ürünün yurt dışından geleceğini biliyorsunuz değil mi? Corsair'in global garantisi bulunuyor ancak belirtmek istedim.Link paylaşmayı unutmuşum afedersiniz. Corsair Cp-9020180-Eu Rm850X V2 850W Tam Modüler 80+ Gold Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sistem 11700k 3080. Bana cooler master ya da Corsair tavsiye ettiler. Sessiz, 80+ gold ve tam modüler olması önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.