Corsair RM vs. RMx güç kaynağı

RMx serisinde Japon kapasitörlere yer verilmiş. RM serisinde Çin kapasitörlere yer verilmiş. İncelemelerde bunun risk oluşturduğu bir durum yaşanmamış. Her iki seride de 10 yıllık garanti mevcut. Piyasada genel algı Japon kapasitörlerin daha kaliteli olduğu yönündedir. Eğer fiyatlar yakınsa bu yöne doğru tercih yapılabilir.

RMx modellerinde, son derece kaliteli Nippon Chemi-Con ve Rubycon marka (ikisi de japon malı) kapasitörler var; RM modellerinde ise, Elite ve Su'scon (Kaliteyi düşüren asıl sebep bu markanın ürünleri) kapasitörler var. RMx modelleri çok daha kaliteli desem abartı olmaz.

Bu iki seri arasındaki fark nedir? Fiyatları çok yakın.

Fiyat farkı az ise RMx daha iyi. İkisi arasından sadexe RMx serisinin daha iyi olduğunu biliyorum. Başka bilgim yok.😃

RMx serisinde japon kapasitörlere yer verilmiş. Rm serisinde Çin kapasitörlere yer verilmiş. İncelemelerde bunun risk oluşturduğu bir durum yaşanmamış. Her iki seride de 10 yıllık garanti mevcut. Piyasada genel algı japon kapasitörlerin daha kaliteli olduğu yönündedir. Eğer fiyatlar yakınsa bu yöne doğru tercih yapılabilir.

Hocam cimri.com'da rm 850X diye arattığımda minimum 2200 TL fiyatında ürünler çıkıyor ama burada 1400 TL. V2 falan yazıyor doğru ürünü alıyorum değil mi? Fiyatı iyi gibi. Onaylarsanız bunu sipariş edeceğim.

Hocam cimri.com'da rm 850X diye arattığımda minimum 2200 TL fiyatında ürünler çıkıyor ama burada 1400 TL. V2 falan yazıyor doğru ürünü alıyorum değil mi? Fiyatı iyi gibi. Onaylarsanız bunu sipariş edeceğim.
Ürünlerin linklerini paylaşır mısınız? Ayrıca sistem bileşenlerinizi de yazın. Corsair şartı yoksa kaliteli ürünler bulabiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı