Corsair RM850 montajı nasıl yapılır?

Ölç 65 CM'lik iki kabloyu anakarta, diğerlerini de 60 CM ekran kartına.

Yok hocam ölçme de ölçtüm bu işte tutarsızlık var. Sata kablosundan 4 tane çıktı paketten. Ürün bilgisinde ise 3 adet yazıyor. PCI'da 3 yazmışlar 2 çıktı.

Nasıl bi kablo almalıyım şu iş görür mü? https://www.amazon.com.tr/Alfais-Ek...d=1678134011&sprefix=pci/e+6+2,aps,202&sr=8-5

ve şimdilik 2 kablo ile ekran kartını çalıştırsam sorun olur mu?

Yok hocam ölçme de ölçtüm bu işte tutarsızlık var. Sata kablosundan 4 tane çıktı paketten. Ürün bilgisinde ise 3 adet yazıyor. PCI'da 3 yazmışlar 2 çıktı.

Nasıl bi kablo almalıyım şu iş görür mü? https://www.amazon.com.tr/Alfais-Ekran-Kartı-Çoklayıcı-Kablosu/dp/B07R1K324B/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=108R7XAX7FI71&keywords=PCI/e+6+2&qid=1678134011&sprefix=pci/e+6+2,aps,202&sr=8-5

ve şimdilik 2 kablo ile ekran kartını çalıştırsam sorun olur mu?
O kablolar PSU'ya takılmaz çoklayıcı o.

Hocam PCI-e ve CPU girişleri aynı zaten 3'lüyü ekran kartına ikiliyi de anakarta takın, ucunu kırın boşta kalsın. Şöyle.

20230306_230230.jpg

İkili dediğiniz kablolardan birini ortadan kırın öyle takın. Söylüyoruz kablo almanıza gerek yok.

Hocam PCI-e ve CPU girişleri aynı zaten 3'lüyü ekran kartına ikiliyi de anakarta takın, ucunu kırın boşta kalsın. Şöyle.

Eki Görüntüle 1692760

İkili dediğiniz kablolardan birini ortadan kırın öyle takın. Söylüyoruz kablo almanıza gerek yok.

Tam olarak anlamadım CPU kablosunda 8 pin var. Bunu mu kırayım? Bu 8 pini psu'ya takıp oradan doğrudan 3. boşta kalan konektörü doldursam olmaz mı? Şu an onu yaptım.

Tam olarak anlamadım CPU kablosunda 8 pin var. Bunu mu kırayım? Bu 8 pini psu'ya takıp oradan doğrudan 3. boşta kalan konektörü doldursam olmaz mı? Şu an onu yaptım.

Kırmamı gerektirecek bi durum yok ortada zira 1 > 3 slotların hepsi 8 pin CPU kablosunun bi ucunu psu'ya diğerini son boşta kalan slota taktım. Sorun oluşur mu?

Kırmamı gerektirecek bi durum yok ortada zira 1 > 3 slotların hepsi 8 pin CPU kablosunun bi ucunu psu'ya diğerini son boşta kalan slota taktım. Sorun oluşur mu?
Anakartın CPU girişi kaç pin 12 pindir diye kırın dedim. 8+4 olsun diye, (4+4)8 pin ise tek kablo yeter zaten.

Olur dediğiniz gibi doldurun.

Güle güle kullan dostum, yetersiz kutu rehberleri şaşırtıyor insanı. Senlik bir durum değil aslında.

Hocam çok teşekkür ederim. Ayrıca hiç sormayın ya sabahtan beri başıma gelmeyen kalmadı. Anakartı sabitlemek için kasadan çıkması gereken vidalar sıfır kasa olmasına rağmen içinden çıkmadı. Daha önce topladığım Corsair kasa bi sistemdeki arta kalan vidaları kullanarak sabitledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı