- Makaleler
- 2
Ölç 65 CM'lik iki kabloyu anakarta, diğerlerini de 60 CM ekran kartına.
Ölç 65 CM'lik iki kabloyu anakarta, diğerlerini de 60 CM ekran kartına.
O kablolar PSU'ya takılmaz çoklayıcı o.Yok hocam ölçme de ölçtüm bu işte tutarsızlık var. Sata kablosundan 4 tane çıktı paketten. Ürün bilgisinde ise 3 adet yazıyor. PCI'da 3 yazmışlar 2 çıktı.
Nasıl bi kablo almalıyım şu iş görür mü? https://www.amazon.com.tr/Alfais-Ekran-Kartı-Çoklayıcı-Kablosu/dp/B07R1K324B/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=108R7XAX7FI71&keywords=PCI/e+6+2&qid=1678134011&sprefix=pci/e+6+2,aps,202&sr=8-5
ve şimdilik 2 kablo ile ekran kartını çalıştırsam sorun olur mu?
O kablolar PSU'ya takılmaz çoklayıcı o.
Hocam PCI-e ve CPU girişleri aynı zaten 3'lüyü ekran kartına ikiliyi de anakarta takın, ucunu kırın boşta kalsın. Şöyle.
Eki Görüntüle 1692760
İkili dediğiniz kablolardan birini ortadan kırın öyle takın. Söylüyoruz kablo almanıza gerek yok.
Tam olarak anlamadım CPU kablosunda 8 pin var. Bunu mu kırayım? Bu 8 pini psu'ya takıp oradan doğrudan 3. boşta kalan konektörü doldursam olmaz mı? Şu an onu yaptım.
Anakartın CPU girişi kaç pin 12 pindir diye kırın dedim. 8+4 olsun diye, (4+4)8 pin ise tek kablo yeter zaten.Tam olarak anlamadım CPU kablosunda 8 pin var. Bunu mu kırayım? Bu 8 pini psu'ya takıp oradan doğrudan 3. boşta kalan konektörü doldursam olmaz mı? Şu an onu yaptım.
Kırmamı gerektirecek bi durum yok ortada zira 1 > 3 slotların hepsi 8 pin CPU kablosunun bi ucunu psu'ya diğerini son boşta kalan slota taktım. Sorun oluşur mu?
Anakartın CPU girişi kaç pin 12 pindir diye kırın dedim. 8+4 olsun diye, (4+4)8 pin ise tek kablo yeter zaten.
Güle güle kullan dostum, yetersiz kutu rehberleri şaşırtıyor insanı. Senlik bir durum değil aslında.Hocam mükemmelsiniz çok teşekkür ederim.
Güle güle kullan dostum, yetersiz kutu rehberleri şaşırtıyor insanı. Senlik bir durum değil aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.