Corsair Spec Delta almak mantıklı mı?

Makaleler
5
Yer
Fortress Vader
Merhaba herkese arkadaşlar, bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sistem ile alakalı konumu buradan bulabilirsiniz.
Kasa olarak Zalman N5MF düşünüyordum ancak karşıma Spec Delta çıktı. Hem Corsair kalitesi olsun, hemde güç kaynağıyla beraber olması dikkatimi çekti. Sizce Spec Delta alınır mı? PSU+Kasa için 1000TL gibi bir bütçem var.

Son düzenleme:
N5 mf ve pylon 650W daha iyi.

1000 tl bütçe var ise alternatif olarak XPG Pylon 650W + 100R/M bakılabilir.

1000 tl bütçe var ise alternatif olarak XPG Pylon 650W + 100R/M bakılabilir.
Bütçem var hocam 100TL kadar daha. 100R ile 100M farkı nedir? Ve Zalmanla farkı nedir bu kasaların?

Bütçem var hocam 100TL kadar daha. 100r ile 100M farkı nedir? Ve Zalman'la farkı nedir bu kasaların?

100M RGB, 100R ARGB; anakartınız eğer ARGB destekliyorsa 100r daha mantıklı. Seçtiğiniz Corsair kasada hangi PSU geleceği belli değil. Bazı satıcılar eski sorunlu PSU'ları koyuyor ve hava akışı 100 serisine göre biraz daha düşük.

100M RGB, 100R ARGB; anakartınız eğer ARGB destekliyorsa 100r daha mantıklı. Seçtiğiniz Corsair kasada hangi PSU geleceği belli değil. Bazı satıcılar eski sorunlu PSU'ları koyuyor ve hava akışı 100 serisine göre biraz daha düşük.
B550 Gaming Plus düşünüyorum anakart olarak, destekliyor değil mi? VS650 +80 güç kaynağı ile geliyor Spec Delta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı