Corsair Spec Delta hava sirkülasyonu

tprktkts

Hectopat
Arkadaşlar, bilgisayarı bugün topladım ve bilgisayarcı eleman senin yerinde olsam bu kasayı almazdım hava sirkülasyonu yüzünden ekran kartın 2 sene sonra patlar (yanar demeye çalıştı herhalde) dedi. Böyle bir şey olabilir mi?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 1660 Ti.
Kasa: Corsair Spec Delta RGB 550W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bilgisayarı bugün topladım ve bilgisayarcı eleman senin yerinde olsam bu kasayı almazdım hava sirkülasyonu yüzünden ekran kartın 2 sene sonra patlar (yanar demeye çalıştı herhalde) dedi. Böyle bir şey olabilir mi?

1- Hava akışı iyi ama en iyisi de denemez.
2- Yanma gibi bir ihtimali yok. En kötü 2-3 derece daha sıcak çalışır ki bu da ROG Strix modeli için 60-62 derece falan yapıyor herhalde 😂
3- Bilgisayarcılara pek de güvenmeyin 😀

Peki Delta Spec yerine ne önerdi "bilgisayarcı" dostumuz.
Bana sorarsan hiç fena değil o kasa. Zaten o bütçede daha iyi bir seçenek yok gibi duruyor.

Yanılmıyorsam yanında Gamepower'ın bir kasası vardı ve onu gösterdi.
En pahalı Gamepower kasası bile bir Spec Delta etmez. O adamın dediklerini dikkate almayın derim 😀

Kendisine iletin Spec Delta ile ekran kartı yanıyorsa o Gamepower kasayla atom bombası etkisi yapması gerekiyor 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı