Aynı kasayı kullanıyorum. Hava akışı çok üst seviyede değil elbette. Kasanın ön taraftaki ızgaraların (özellikle üst kısımdaki) daha büyük olmasını dilerdim. Ancak ben imzadaki sistemi söz konusu kasa ile sipariş ettiğimde incehesap.com tepeye 2 adet 12 cm fan hediyesini monte ederek gönderdi. Onlar da hava akışını desteklediği için güzel sonuç ortaya çıktı. Ön kapağı oyun esnasında çıkardığımda sıcaklık olarak bir fark göremedim. O bilgisayarcı baya baya yüksekten sallamış. Tipik bir esnaf taktiği olarak elinde kalan malı itelemeye çalışıyor "olabilir."
Gamepower genel olarak çok sevilmese de işe yarar modelleri olabiliyor. Tam olarak hangisi olduğunu belirtebilme şansınız varsa daha iyi yorum yapılabilir. Yine de iç yapısı ve kablolama olarak Corsair'in daha iyi olacağını düşünüyorum.
Birinci madde olarak, markadan önce hava akışının iyi olduğu modelleri tespit etmek gerek. Önde ve tepede yeterince büyük ızgaralar bulunmalı ve iyi fanlarla donatılmalı. Spec Delta bu anlamda yeterlidir.