Arkadaşlar, bilgisayarı bugün topladım ve bilgisayarcı eleman senin yerinde olsam bu kasayı almazdım hava sirkülasyonu yüzünden ekran kartın 2 sene sonra patlar (yanar demeye çalıştı herhalde) dedi. Böyle bir şey olabilir mi?
Arkadaşlar, bilgisayarı bugün topladım ve bilgisayarcı eleman senin yerinde olsam bu kasayı almazdım hava sirkülasyonu yüzünden ekran kartın 2 sene sonra patlar (yanar demeye çalıştı herhalde) dedi. Böyle bir şey olabilir mi?
1- Hava akışı iyi ama en iyisi de denemez.
2- Yanma gibi bir ihtimali yok. En kötü 2-3 derece daha sıcak çalışır ki bu da ROG Strix modeli için 60-62 derece falan yapıyor herhalde
3- Bilgisayarcılara pek de güvenmeyin
Çok güzel bir marka direk alın. Tabikide almayın Gamepower kasalar hava bile almıyorlar ne kadar fanı olsalarda. Kendimde kullandığım bir kasadır alın gerisini kasa yapar.
Yok parçaları almıştım zaten toplatmaya gittiğimde dedi bunları. Anakart vs falan da daha iyi bir şey seçebilir mişim ki anakartım da Asus Prime B450m-k.