Hasan ankut
Hectopat
Anakartım B450M S2H. Corsair Spec Delta kasamı nasıl anakartımla kontrol edebilirim? Ve bu kasada fanların güç kablosu nereye takılıyor?
Anakartım B450M S2H. Corsair Spec Delta kasamı nasıl anakartımla kontrol edebilirim? Ve bu kasada fanların güç kablosu nereye takılıyor?
Kasada bulunan fanlar ARGB değil RGB dört pinliler, yani bağlayıp kullanabilirsinizAnakart ARGB desteklemiyor. Ancak 7 tane sabit renk arasından birini seçebilirsiniz.
Kullanılmaz demedim. Renk geçişi sağlanmaz. Statik kalır.Kasada bulunan fanlar ARGB değil RGB dört pinliler, yani bağlayıp kullanabilirsiniz![]()
İçinde VS650 80+ olan modeli mi aldınız? Eğer onu aldıysanız size yardımcı olablirim. Kasam da aynı, anakartım da.Anakartım B450M S2H. Corsair Spec Delta kasamı nasıl anakartımla kontrol edebilirim? Ve bu kasada fanların güç kablosu nereye takılıyor?
Fazla mod yok zaten ben statik kullanıyorum, doğru düzgün geçişleri yok ben pek yeterli bulmadım, daha iyi olabilirdiKullanılmaz demedim. Renk geçişi sağlanmaz. Statik kalır.
İçinde VS650 80+ olan modeli mi aldınız? Eğer onu aldıysanız size yardımcı olablirim. Kasam da aynı, anakartım da.
Kasada bulunan fanlar ARGB değil RGB dört pinliler, yani bağlayıp kullanabilirsiniz![]()
Sizde bunun 4'lüsünden olması lazım. Bende vardı. Fanları buraya bağlamanız lazım. Fakat bağlarken üstte çıkıntı gibi bir şeyin olduğu yere göre bağlamanız lazım. Fanlarınızın girişi ile orası tam uyuyor zaten. Bütün fanları bağladıktan sonra ucunu SYS_FAN yazan girişe bağlamanız lazım. Fanlarınız çalışacaktır.Hayır 550 olan bu.
İşte anakarta nasıl bağlayıp kullanacağım SYS fan sadece güç girişi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.