Corsair Strafe vs K70 vs ASUS ROG Scope vs Apex 7

fps oyunları için red switch kullanılır,moba lol ve dota 2 gibi oyunlar için blue switch.Ben blue switch sevdiğim için onu tercih ediyordum fakat napalım idare edeceğiz.
Blue switch kullanan modelleri de var
fps oyunları için red switch kullanılır,moba lol ve dota 2 gibi oyunlar için blue switch.Ben blue switch sevdiğim için onu tercih ediyordum fakat napalım idare edeceğiz.
Ne almaya karar verdiniz hocam?

Son düzenleme:
Blue switch kullanan modelleri de var

Ne almaya karar verdiniz hocam?

RLX Nors dedi:
Sesten rahaatsız oluyorum diye birşey demedim,yanlış okumuşsunuz galiba,steelseries apex 7 alacağım bir problem olmassa,eğer problem çıkarsa k70 mk2.
HusayinSlayer1 : Peki şimdiden hayırlı olsun, ama neyinden rahatsız oluyorsunuz açıklarsanız sevinirim😁

Cevap vermiştim ?

Son düzenleme:

HusayinSlayer1 : Peki şimdiden hayırlı olsun, ama neyinden rahatsız oluyorsunuz açıklarsanız sevinirim😁

Cevap vermiştim ?
Aklınız çok karışık değil mi hocam? Bende 1 ay araştırdım aklım allak bullak oldu sonra 755 TL’ye Strafe RGB MK.2 bulunca direk aldım😁 Allah kolaylık versin

yani aklım hala karışık bi tarafım hala razer al diyor bi tarafım apex 7 kararsız kaldım

Başlıktaki klavyelerin hemen hepsini kullandım. Şu anda da elimde halihazırda Razer Blackwidow, Corsair K95, Steelseries Apex 5, Logitech G513,Asus Rog Strix Flare ve Cooler Master Storm Trigger Z var. Hafiften bi klavye fetişisti olduğum için bunların haricinde alıp sattığım da epey bir klavyem oldu.

Benim fikrimce Apex 7, Razer Blackwidow'dan daha iyi bir klavye. Fakat ilk mesajdaki klavyelerden birini alacaksanız ve tercihiniz red switch ise benim oyum Corsair K70'den yana.

Başlıktaki klavyelerin hemen hepsini kullandım. Şu anda da elimde halihazırda Razer Blackwidow, Corsair K95, Steelseries Apex 5, Logitech G513,Asus Rog Strix Flare ve Cooler Master Storm Trigger Z var. Hafiften bi klavye fetişisti olduğum için bunların haricinde alıp sattığım da epey bir klavyem oldu.

Benim fikrimce Apex 7, Razer Blackwidow'dan daha iyi bir klavye. Fakat ilk mesajdaki klavyelerden birini alacaksanız ve tercihiniz red switch ise benim oyum Corsair K70'den yana.
neden peki bir açıklarmısınız,klavye alacağım zaman beni kendine çeken bir özellik olsun isterim ve apex 7 de bunu iyi yapıyor.Bende biliyorum k70 in o fiyat bandında en iyisi olduğunu fakat düz klavye yani pek bişeyi yok.
neden peki bir açıklarmısınız,klavye alacağım zaman beni kendine çeken bir özellik olsun isterim ve apex 7 de bunu iyi yapıyor.Bende biliyorum k70 in o fiyat bandında en iyisi olduğunu fakat düz klavye yani pek bişeyi yok.
tactile olmasını istiyorum ve blue switch klavye yok piyasada,hep güzel klavyeler red switch

Son düzenleme:

tactile olmasını istiyorum ve blue switch klavye yok piyasada,hep güzel klavyeler red switch

K70 ergonomi olarak Apex 7 den bir tık önde bana göre. Onun için K70 benim için ilk seçenek olur bu listeden. Tactile istersen Asus Rpg Strix Flare var 1000TL civarında sanırım şu an. Ben de red switch modeli var gayet memnunum. Gameekstra'da görmüştüm blue switch modelini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı