Corsair Void Elite RGB 7.1 nasıldır?

• Konuyu başlatan w1B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 168
  • Görüntüleme 10.905
Ya bu cızırtı olayı çok sıkıntı değil zaten. Kulaklığın sesini fulleyip, izlediğin videonun falan sesini en düşüğe çektiğinde vs. duyuyorsun sadece. En azından ben şimdilik öyle tecrübe ettim. Bu attığım linkteki adımları takip edersen cızırtı sorunu geçiyor. Ama bu sefer de iCUE üzerinden ayar yapamıyorsun. Renk ayarı vs. yapabiliyorsun ama equalizer vs. yapamıyorsun. Bunu bilerek alman lazım. Bu bütçede daha iyi kulaklık yok bence. Bunun bir tık iyisi Razer Blackshark V2 bildiğim kadarıyla. O da daha pahalı tabiki.
Ses kartı olarak daha iyisi yok, o kadar.
V2 nerede, Void Elite nerede?
İkisi başka Dünya'ların kulaklıkları, Void Elite'ı bu kadar övmeye gerek yok, V2 X, iyi bir anakart ile kullanıldığında kat kat daha iyi bir ses deneyimi sunuyor.
V2 X, Stereo olsa bile Void Elite'a eşit bir kulaklık.

Ses kartı olarak daha iyisi yok, o kadar.
V2 nerede, Void Elite nerede?
İkisi başka Dünya'ların kulaklıkları, Void Elite'ı bu kadar övmeye gerek yok, V2 X, iyi bir anakart ile kullanıldığında kat kat daha iyi bir ses deneyimi sunuyor.
V2 X, Stereo olsa bile Void Elite'a eşit bir kulaklık.
Zaten V2 ile Void Elite'ı aynı kefeye koymadım. Bir tık üstü V2 dedim. Daha iyi olduğunu belirttim. Aynı zamanda fiyatının da Void Elite'a göre daha pahalı olduğunu söyledim. Ek olarak V2 X'den daha iyi olduğunu söylüyorlar Void Elite'ın. Tabi kendim deneyimlemedim, duyduklarım bu yönde.

Zaten V2 ile Void Elite'ı aynı kefeye koymadım. Bir tık üstü V2 dedim. Daha iyi olduğunu belirttim. Aynı zamanda fiyatının da Void Elite'a göre daha pahalı olduğunu söyledim. Ek olarak V2 X'den daha iyi olduğunu söylüyorlar Void Elite'ın. Tabi kendim deneyimlemedim, duyduklarım bu yönde.
Bunu demeye çalışıyorum, Bi' tık üstü, biraz az olur.
V2 X'ten ses kartı yüzünden "Bi' tık" üstü olduğu doğru.
Canın istemiyorsa yazma. Birileri var diyor bireleri yok. Bende arada kalıyorum. Ne yapabilirim?
Çoğu şeyin cevabını verdik, sorunuzu sorun sadece.

Bunu demeye çalışıyorum, Bi' tık üstü, biraz az olur.
V2 X'ten ses kartı yüzünden "Bi' tık" üstü olduğu doğru.

Çoğu şeyin cevabını verdik, sorunuzu sorun sadece.
İkiside aynı fiyat akakçe de. Razer almak fanboyluk gibi geliyor biraz ama daha iyiyse neden almayayım.

İkiside aynı fiyat akakçe de. Razer almak fanboyluk gibi geliyor biraz ama daha iyiyse neden almayayım.
Neden Fan boy olasın? GPX'e dünyanın en iyi mikrofonu var diyorlar, V2 buna yaklaştı ve V2 X'te de aynı mikrofon var.

Neden Fan boy olasın? GPX'e dünyanın en iyi mikrofonu var diyorlar, V2 buna yaklaştı ve V2 X'te de aynı mikrofon var.
Siz V2 X mi önerirsiniz?
Bunu yani?

Siz V2 X mi önerirsiniz?
Bunu yani?
Evet, eğer illa 7.1 kullanacaksanız 10 Dolara'a aylık alabiliyorsunuz, değer mi bilmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı