Corsair Void PRO RGB USB Kullanıcı Yorumu

Bende destekle iletişime geçtim fakat kargo parasını iptal ettiremedim. Çok Çok fazla olduğunu belirttim fakat uluslarası kargo olduğu için yardımcı olmadılar. Nasıl iptal ettirebiliriz kesin bir yöntemi varmıdır?

Hocam ne özürü. Çok naziksiniz. Ben itopya diye bir site var oradan alacağım yaklaşık olarak 760 TL gibi bir meblah var.
ürünün linki burada. Sizce bu mudur yoksa başka alternatif bakmalı mıyım?

Amazon uluslararası kargo fiyatlarını kendisi ödüyor bazen rica ettiğinizde kaldırabiliyor. Bir kaç defa yaptım bunu fakat suistimal edilmiş gibi hissederseniz bu olayı yapmanızı önermem. Öncelikle amazonda ürünü aldığınızda görüş bildiremezsiniz veya yorum yapamayabilirsiniz çünkü hesabınızın puanı düşüyor ve belli kriterleri karşılayamdığınız için özellikler sınırlandırılıyor. Eğer rica ettiyseniz düşürmediyse sürekli olarak aynı şekilde kapatarak sohbeti tekrar tekrar başka kişilerle konuşun destek bölümünden eninde sonunda fiyatı silecek kişiler geliyor . 6. defa deneyişimde birisi kaldıracağını söylemişti bazen ilkinde oluyor. 11.11, kara cuma indirimleri gibi özel günlere denk gelirseniz ilk seferde ücretsiz kargonun yanında hızlı 34 dolar olan 3 günde hızlı teslimat seçeneğiniz hediye ediyor.(21 Dolarlık flash bellek almıştım pazartesi sipariş etmiştim perşembe gelmişti) Satışı düşen çok satılmış ürünlerdede hızlı kargoyu bedavaya veriyorlar.

Konuda bahsettiğim ürüne buradan gidebilirsin. Normalde kaliteden ödün vermeyen birisiyim ancak fiyatı yüksek olursa almazdım heralde 760 tl vermek yerine amazondan kablosuz olan versiyonunu alabilirsiniz, üzerine 150-200 tl gibi bir para kalıyor cebinize. Bahsettiğim kablosuz ürüne buradan gidebilirsin. Garanti olarak amazon biraz daha bana çekici geliyor çok fazla olay yaşadım ve hepsinde yardımcı oldular. Buhar makinası almıştım bozuldu 1 hafta sonra herhangi bir kanıt veya geri gönder demeden hesabıma paramı geri iade ettiler. Yani aldığın üründe herhangi bir problem olursa geri göndermeni bile istemiyor amazonun kendi ürünü veya desteklediği yan magazalardan birisi ise...

Anlıyorum hocam. Bir inceleyeyim kablosuz modelini. Tahmini kargo durumu nedir peki?
Anlıyorum hocam. Bir inceleyeyim kablosuz modelini. Tahmini kargo durumu nedir peki?
https://www.amazon.com/Cooler-Maste...&sprefix=cooler+master+gaming+,aps,268&sr=8-3
şu modeli sipariş etsem tahmini ne kadar sürede gelir hocam? İngilizcem olmadığı için kusura bakmayın. Çeviri de tarzanca çeviriyor.

12 haziranda teslim edilir kargonuz size. Amazonun kendi teslim tarihi tutuyor çoğunlukla.

Her şey dahil 280 tlye Corsair Hs60 buldum renewed bölümünde sizce alınırmı. Satıcı Corsair Outlet yazıyor.

Destekle iletişime geçtim fakat kargo ücretini iptal ettiremedim. Siz ne yazdınız da iptal ettiler yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…