Corsair Void RGB 7.1 USB kulaklık incelemesi

Ses kalitesi nasıl ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mehmet Emre sen iskenderunlumusun neresinde oturuyosun Ayrıca bu kulaklıktan bende sipariş verdim
 

Hocam teşekkür ediyorum bilgilendirmen için. Ben G230 kullandım sattım. Ses kalitesi iyi değildi. Hemde G230' un sürücüsü 40mm iken Corsair Void in sürücüsü 50mm sanırım buradan anlaşılacağı üzere bile daha net ses alabilirim diye düşünüyorum.

Mikrofon kalitesi nasıldı bu arada? Katlanmıyor ve şekil almıyor diye okumuştum. Konuştuğumuzda sesi bozuyor mu veya seste anlaşılmazlık meydana geliyor mu?
 
Evet katlama yapılmıyor, ağıza dogru cekilmiyor. Fakat mikrofonu aşağı doğru indirdiğimde ki konum çok iyi. Team Speak üzerinden arkadaşlarımla konuştuğumda sesimin çok iyi olduğunu söylediler.
Bükme vs gibi şeylere gerek yok. @werthassss
 

Hocam son bir şey sormak istiyorum. Kablo uzunluğu tam olarak ne kadar? Bir de CS:GO oynuyorum, Razer Hammerhead Pro almak vardı aklımda ama kulakiçi kulaklıklar kusma ve başağrısı yapıyor bende.
FPS modunda oynadığın zaman uzak sesleri yakalayabildiğin oldu mu ? Çünkü ayrıntıyı yakalayabilmek çok önemli benim için
 
CS GO oynamadığım için bir şey diyemem ama Battlefiled 4 de ayak seslerini vs gayet aliyordum.
Kablo uzunluğuna gelirsek ne çok uzun ne de çok kisa. Yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
@werthassss

Tüm cevapların için teşekkür ediyorum hocam, umarım Wireless sürümünde bir sorun yaşamazsın. Başka bir yazıda görüşmek üzere
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…