Corsair Void RGB 7.1 USB kulaklık incelemesi

Skype üzerinden kendi sesini kaydedip sonra dinleyebilirsin. Ki zaten microfon sesi fazlasıyla canlı.
Ama sormak istediğin farklı bir şey mi anlayamadım açıkcası. @Silinen üye

Bazı kulaklıklar'da oyun oynarken mikrofon aktif oluyor. Dışarıdan gelen sesi direk kulaklığa aktarıyor. Mesela oyun oynuyorsun uzaktan birisi seslendiğinde kulaklıktan gelen sesle duyabiliyorsun.

Bu oyuna bağlı ama. Mesela ben Battlefield 4 oynarken Team Speak'tan arkadaşlarımla konuşurken aynı sesimi ayrıca kulaklıktan duyduğum oluyordu. Bu durumda oyun içi mikrofonu kapatman gerekiyor.
Ortam seslerini kıs özelliğiylede zaten dış sesleri neredeyse hiç almıyor. Ancak hemen yanında biri konuşursa onu sen konuşmuş olarak algılayabiliyor. Bu da normal zaten. @Silinen üye

Hyper X Cloud 2 mi? Corsair Void 7.1 mi?

Şöyle söyleyeyim sana. İkisinin arasındaki ses kalitesi için bir şey söyleyemem. Fakat Hyper X Cloud 2'nin ses seviyesi tahminim daha yüksektir. Corsair bu kulaklığında ses seviyesini aşırı yüksek tutmamış. Yani son ses açtığınızda kulak zarınızı oynatacak seviyeye çıkmıyor. O kadar çok ses zaten zararlı normalde. Ama tabi ki yüksek sesi sevenler var. Corsair ses seviyesini tatmin edecek seviyede tutarak kullanıcının kulak sağlığını düşünmüş bir nebze. Bu kimisine göre kötü kimisine göre iyi.
@KadirSMZ

Dolar kurunu Amazon belirlemez. Kullanacağınız kredi kartının bağlı olduğu banka belirler. Bankanızın web sitesine girip, doviz işlemlerinden alış ve satış kısmından bakabilirsiniz. Amazon'dan alışveriş yaparken ödeme yöntemini TRY olarak seçmeyin. O şekilde yüksek hesaplanır. USD yapın ve bankanızın belirlediği kurdan alın. @Silinen üye

Ben ininal'dan alacağım. İng Bank kurunu ele alma gerekiyor o zaman. Şimdi baktım satış kurunu ele alacağınız değilmi ? Bide WİFİ'li kulaklık için kaç TL ödediniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…