Corsair Void RGB 7.1 USB kulaklık incelemesi

Chatten konuştum ben. Hiçbir şekilde yapamayacaklarını belirttiler. Siz nasıl bana yardımcı olacaksınız anlayamadım.

Şöyle ancak EFT yaparsınız bende siparişi geçerim. Ya da getirtirim bana ulaştığında benden alırsınız. Ama önce parayı gönderirseniz ürün direk size gelir. Bu arada burası yeri değil. Konu dışına çok çıkmayalım.
hyena446@hotmail.com veya Mehmet Emre Boşça | Facebook buradan ulaşın daha detaylı konuşuruz.

Bu arada wifi'li modelin incelemesini bekliyoruz. Fotoğrafları daha aydınlık bir yerde çekerseniz daha hoş olur

Arkadaşlar kulaklık süper ses kalitesi felan müthiş deri kulaklıklara göre sıfır terletiyor çok rahat 7.1 surround sistemi baya iyi kutusu çok şık kulaklıktan çok kutusunu beğendim diyebilirim RGB Işıklandırması daha iyi olabilirdi çok parlak değil ama olması güzel kulaklığı 272 TL'ye aldım amazondan 13 günde geldi.5

Merhaba Bende bu kulaklıktan almayı düşünüyorum. Sizce Wireless ve kablolu arasında ses ve mikrofon kalitesi farkı var mı ? @Mehmet Emre BOŞÇA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…