Corsair VS650 mi, Zalman GLX600 mü ?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/
Arkadaşlar iki güç kaynağı arasında kaldım. VS650 nin 80+sertifikası yokmuş sanırım. Fakat 12V kanalından 600 Watt güç veriyor. Ayrıca bazı arkadaşların yorumlarına göre voltaj regulatorü kötü bir güç kaynağıymış. Yani güç kaynağı yük altına girdiğinde 12v kanalı tam olarak 12 veremiyor diyorlar. Haliyle kafam allak bullak oldu. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartım : MSI R9 380
İşlemcim : Fx6300

Nasıl 80+ sertifikası yok ? Verimliliği %80'nin üzerinde

1.jpg

Bu da Zalman

2.jpg

Vs650'nin 80+ sertifikası mevcut , kendim kullanmaktayım amd sistem kullanıyordum banamısın demiyordu şimdi skylake sisteme geçtim hala aynı power'i kullanmaktayım

Anladığım kadarı ile R9 380 li bir sistem için VS650 tam anlamıyla yeterli olacaktır.

Beyaz sertifika %80 verimlilik sağlıyor öyle değil mi

Anladım abiler arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler.

Hiçbiri.
PSU tier list 2.0

***Please Read*** Power Supply Tiers ***Quoted From EggXpert***

Updated PSU tier list • /r/pcmasterrace

Türkiye için konuşursak fiyatını hak eden güç kaynakları fsp, high power ve cougar markaları oluyor. Bunlardan birini bütçeniz uygunsa tabi tercih edin. Corsair cx ve vs serileri kötü. Rm, ax , hx serileri iyidir onlarda çok pahalılar türkiye de. Cx ve vs serileri tier 3 ten tier 4 e geriledi üstelik. Aynı tier listesindeki high power ve fps markaları ufak daha öndedir corsair serilerine oranla.

Bütçeniz ne kadar bülmiyorum fakat Vs650 yaklaış 240-250 tl civarı bu fiyata onun yerine önereceğim ürünlerden birini tercih ediniz.

Zalman ZM700-LX 700W 120mm Fanlı 80+ Power Supply Fiyatı

(BURADA PAHALI BİRAZ)

Zalman ZM700-LX 700W 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI Güç Kaynağı Ünitesi

Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı

SilverStone Strider 700W 80+ Plus Bronze Single Rail 54A Fiyatı

Antec VPF650 EC 650W 120mm Fanlı 80+Bronze Aktif PFC Power Fiyatı

Bunlardan birini tercih et daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Size hak veriyorum.Sonuçta güç kaynağı bir sistemde ki en önemli ve uzun vadede kullanılacak bileşenlerden biri.Fakat bütçe meselesi , kısıtlıyor malesef.Ayrıca sadece Vatan dan alabilirim.
Peki bu bahsetiğim iki güç kaynağı arasında sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı