Corsair VS650 ve Spec Delta Nasıldır?

Ama hava akışını saymazsak da Spec Delta genel ayrıntılara baktığımızda daha iyi bir kasa. 3 fanlı olması, PSU toz filtresinin kolay çıkartılması vs.

Dediğim gibi bütçe yükseltemiyorum.
Bence hava akışı olmadıktan sonra gerisinin önemi yok. Önce hava akışı bence. Eğer Mag Forge hoşuna gitmediyse bu var. Kolay söküp çıkarılabiliyor ön kapağı.

Veya kendi kullandığım Aerocool Aero One Frost modelini öneririm. İmzamda incelemesi mevcut.

Aynı ürünü cumartesi günü Vatan Bilgisayarın mağazasından aldım. Ben 854 TL ödedim ama şuan artmış fiyatı, indirim bitmiş galiba. Bence gayet güzel bir ürün. Technopat incelemelerini de izledim benim hoşuma gitti.
Aldığınız kasanın içerisinde PSU var mıydı?

Ben bu modeli tercih edeceğim sanırım çünkü QP'nin kendi sitesinde 900 TL'ye satılıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
Son bir şey daha acaba daha sonraları bu PSU'ya 2070 takarsam sıkıntı çıkartır mı?
Son durum: Kasa 2 gün önce geldi ve sistemimi aktardım. Başta kasa fanı pinlerini nereye takacağımı çözemedim ama şimdi üçü de sorunsuz çalışıyor.
  • Kasanın cam olmayan tarafında ışıklandırmayı kontrol etmek için ufak bir kumanda var modlar arasında geçiş yapmayı ve ışıkları kısıtlı da olsa değiştirmeyi sağlıyor.
  • Ekran kartım boşta 31-32 derecede, işlemci ise 42-44 derecede çalışıyor. Daha sonra hava akımı veya soğutma konusunda sıkıntı yaşarsam en ortasından ufak delikler delmeyi düşünebilirim ama şimdilik sorunsuzca soğutuluyor kasa.
  • PSU sessiz ve sorunsuz çalışıyor yani en azından şimdilik. Daha sonra sıkıntı çıkaracağını da sanmıyorum.
  • Ön USB portlarını anakartım eski olduğundan dolayı bağlayamadım bunun için bir dönüştürücü düşünüyorum en azından yeni anakart alacağım zamana kadar kullanabileyim diye.
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı