CorsairVoid RGB Wireless 7.1 Special Edition nasıldır?

Pavyon

Kilopat
Katılım
9 Mart 2017
Mesajlar
266
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar! Alacağım kulaklık hakkında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. CorsairVoid RGB Wireless 7.1 Special Edition alacağım bunun sarı modelini istemiyorum. Siyah olmasını istiyorum.
Corsair Void RGB Wireless Dolby 7.1 Sarı Gaming Kulaklık | Corsair | Kablosuz Ses Kartlı Kulaklık Corsair Void Wireless Dolby 7.1 Sarı Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Corsair Void Rgbwireless Dolby7.1 Carbon Kulaklık+kulaklık Standı - n11.com Paylaştığım linkteki kulaklıklar aynı model ve özellikte mi? Teşekkürler.

Carbon olanı sipariş ettim umarım doğru olandır. Geldiğinde detayları paylaşacağım :mutlu:

@SideWinder Hocam merhaba, size bir sorum olucak Corsair Void Rgbwireless Dolby7.1 Carbon Kulaklık+kulaklık Standı - n11.com bu kulaklığı aldım sizde kullanıyomuşsunuz. Açıp kullanmaya başladım dün PUBG oynarken sesleri net alamıyorum gibi ayarlarını tam yapamadım yada kurcalarken karıştırdım bana Cue Software ayarlarınız söyleme şansınız var mı?
 
Öncelikle hayırlı olsun.

Kulaklığın Firmware'ini güncelleyin. Ben PUBG'de FPS modunu kullanıyorum. Onun dışında bunu;

eq.PNG
 
Öncelikle hayırlı olsun.

Kulaklığın Firmware'ini güncelleyin. Ben PUBG'de FPS modunu kullanıyorum. Onun dışında bunu;

Eki Görüntüle 276887
Geri dönüş sağladığınız için teşekkür ederim :mutlu: Bir kaç sorum daha var size programı öğrenene kadar çözemedim tam anlamıyla o yüzden size SS ile daha iyi anlarım ;
1.png

1. Fotoğrafta işaretlediğim alanları bana açıklayabilir misiniz?
2.png

2. Fotoğrafta ki ayarlar ne anlama geliyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
1. fotoğrafta; Advanced tuşu fareleri ilgilendirir, açmanıza gerek yok. EQ PRESETS kısmı ise hazır, yada kaydettiğiniz equalizer ayarlarını göstermektedir. Ben PUBG de FPS ayarını kullanmaktayım.

2. resimde ise, Demo yazanlar Corsair'in diğer ürünleri. Demo yazmasının sebebi, sizin sisteminizde takılı olmasa da, bu ürünleri denemeniz için.

Yine 2. resimde; Void kulaklığın ayarlarından, Enable Voice Prompts tuşu, kulaklığın mikrofonu açılıp kapandığında veya başka bir ayarı değiştiğinde, size sesli uyarı verir. Yanlız ''bip'' diye değil, '' mic onn / mic off'' diye verir.

Enable shutoff ise kulaklığın ışığının kaç dk. sonra söneceğini belirler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı