Cosmic glass V2 alınır mı?

Arkadaşlar Wraith üzerinden cosmic glass V2 cam mouse pad almayı düşünüyorum. Hibrid yazıyor yüzeyi. Kontrol açısından iyi midir? CS2 tarzı oyunları sıkça oynuyorum. Cam almak istememin en büyük sebebi temizliğinin kolay olması. Siz ne düşünüyorsunuz?

Cam mouse pad alınmaz 😇

Cosmic glass V2 kontrol mousepadler kadar yavaş değil. Daha kontrol tarzı bir mouse pad istiyorsan tang dao'ya bakabilrsin. Türkiye'ye daha yeni geldiler incelemelerine bakıp almanı öneririm. Ayrıca cam mousepadler gerçekten temizlik anlamında aşırı rahatlar, bizzat kullanan biri olarak söyleyebilirim bunu. Ben de CS2 oynuyorum ve camda sıkıntı çekmedim. Alışmana bağlı tamamen.

Cosmic glass V2 kontrol mousepadler kadar yavaş değil. Daha kontrol tarzı bir mouse pad istiyorsan tang dao'ya bakabilrsin. Türkiye'ye daha yeni geldiler incelemelerine bakıp almanı öneririm. Ayrıca cam mousepadler gerçekten temizlik anlamında aşırı rahatlar, bizzat kullanan biri olarak söyleyebilirim bunu. Ben de CS2 oynuyorum ve camda sıkıntı çekmedim. Alışmana bağlı tamamen.
Hocam hangi cam padi kullanıyorsun ? Ben de temizlik açısından cam almak istiyorum zaten. Fakat cs2 gibi oyunlarda sıkıntı yaşamak da istemiyorum kontrol açısından.

Son düzenleme:
Hocam hangi cam padi kullanıyorsun? Ben de temizlik açısından cam almak istiyorum zaten. Fakat CS2 gibi oyunlarda sıkıntı yaşamak da istemiyorum kontrol açısından.

Cosmic glass V2 evil Edition kullanıyorum. Ama dediğim gibi Control tarzı değil bu. Ayrıca her ne kadar camların temizliği iyi olsa da birçok sorunu var. Üzerinde olan en ufak bir toz rahatsız edebiliyor. Soğuk havalarda mousepadde soğuk oluyor. sıcak havalarda kolun cama yapışabiliyor. Yapışmaması için sleeve kullanmak gerekiyor o da ekstra masraf falan. Yani kısacası Control tarzı bir şey arıyorsanız cosmic V2 bence size çok uygun değil. Kumaşlar daha garanti bir tercih olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı