Cougar MX-350 mesh 700W sistemde güç tuşu arızası

Pogostick

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi
Geçen ay Vatan Bilgisayar'dan sistem topladım. Sistemde coil whine sorunu var fakat pek takmıyorum. Fakat bilgisayarın güç tuşunda temassızlık olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarın açılması için güç tuşuna defalarca basmam ve farklı şekillerde denemem gerekiyor. Temassızlık hariç başka ciddi bir problem olabilir mi? Sistemi topladığım çalışanı aradığımda, sorunu büyük ihtimalle mağazada çözebileceklerini söylediler. Teknik servise de gidebileceğini belirttiler.

Sistemin kasası: COUGAR MX-350 700W 80 PLUS GAMING USB3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kasanın tuşu mu yoksa güç kaynağının mı anlayamadım.

Hocam, kasada problem varsa doğru söylemişler. Anakart üzerinden kısa devre yapıp deneyin. İlk seferde açılırsa, kasada problem var demektir.

Hocam, kasada problem varsa doğru söylemişler. Anakart üzerinden kısa devre yapıp deneyin. İlk seferde açılırsa, kasada problem var demektir.
Sistemde problem olsa kullanım sırasında sorun çıkarmaz mıydı ya. Yük altında saatlerce çalışsa bile bir sorun olmuyor.

Hocam, biz size sistem demedik. Kasadan söz ettik. Üzerinde bulunan tuş arızalı ise garantiye gönderin.

@Yener K. Dediğim oldu hocam
Kasa derken Cougar olan, metal şeyden abhsediyor. içindeki sistemden değil.
Yok, anakartta da sorun olabileceğinden bahsedildiği için sistem kelimesini kullandım
Hocam, biz size sistem demedik. Kasadan söz ettik. Üzerinde bulunan tuş arızalı ise garantiye gönderin.
Umarım garanti uğraştırmaz ya. Zaten bundan önceki 2 gaming laptop sıkıntı çıkarıp servislik olduğu için bunu aldım. Teknolojik aletlere karşı bir şanssızlık var galiba bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…