Counter-Strike 2 oynanır mı?

Belki her rekabetçi oyunda hile, toxic ve adaletiz eşleştirme olabilir diyenler olacaktır ki varmış ama durum şöyle sen eğer tek oynayacaksan Battle Royale gibi solo modu da olan oyunlar da var ki burada toxic durum teşkil eden durumlar neredeyse hiç olmaz çünkü bir kere takım yok. Ayrıyeten CS'de son 1 2 yılda çok ama çok fazla artan hileler var ama bunun yerine yine CS gibi köklü (yani eskimiş) herhangibi başka rekabetçi oyun oynarsan CS serisindeki kadar hile gelmez. Adaletsiz eşleştirme için de şöyle bir şey söylemeliyim, rekabetçi oyunlarda herkes her zaman yeni hesap açabilir. Bunu yapanlar çoğunlukla eski oyuncular, yeni hesap açıp tecrübesiz oyuncularla eşleşebildiği kadar eşleşiyor yani.

Seçkin al keyfine bak, kitlesinde az toxic var normal yani bütün oyunların toxic bir kitlesi vardır.
Dostum herkes zaten seçkin alıyor. CS'den şikayetçi olanlar sadece seçkini olmayan normal oyuncular değil ki yayıncılar da CS'yi bırakıyorlar, tanınmayan pro oyuncular da bırakıyor. Sence oyuna yüzlerce saatini gömen ama hilecilerden şikayeçi de olan bir adamın seçkin almama durumu olabilir mi? Olamaz. Çünkü her oyunda olduğu gibi CS'nin de amacı var o da kasa düşürmek, level kasmak. Eee bunları açmak için ne lazım? Seçkin. Olur olmadık bu yüzden herkes seçkin alıyor zaten

Belki her rekabetçi oyunda hile, toxic ve adaletiz eşleştirme olabilir diyenler olacaktır ki varmış ama durum şöyle sen eğer tek oynayacaksan Battle Royale gibi solo modu da olan oyunlar da var ki burada toxic durum teşkil eden durumlar neredeyse hiç olmaz çünkü bir kere takım yok. Ayrıyeten CS'de son 1 2 yılda çok ama çok fazla artan hileler var ama bunun yerine yine CS gibi köklü (yani eskimiş) herhangi bir başka rekabetçi oyun oynarsan CS serisindeki kadar hile gelmez. Adaletsiz eşleştirme için de şöyle bir şey söylemeliyim, rekabetçi oyunlarda herkes her zaman yeni hesap açabilir. Bunu yapanlar çoğunlukla eski oyuncular, yeni hesap açıp tecrübesiz oyuncularla eşleşebildiği kadar eşleşiyor yani.

Dostum herkes zaten seçkin alıyor. CS'den şikayetçi olanlar sadece seçkini olmayan normal oyuncular değil ki yayıncılar da CS'yi bırakıyorlar, tanınmayan Pro oyuncular da bırakıyor. Sence oyuna yüzlerce saatini gömen ama hilecilerden şikayeçi de olan bir adamın seçkin almama durumu olabilir mi? Olamaz. Çünkü her oyunda olduğu gibi CS'nin de amacı var o da kasa düşürmek, level kasmak. Eee bunları açmak için ne lazım? Seçkin. Olur olmadık bu yüzden herkes seçkin alıyor zaten.

Kanka seçkin alınca en azından sürekli hesap açıp 10 liralık hileyle gelenler olmuyor.

Kanka seçkin alınca en azından sürekli hesap açıp 10 liralık hileyle gelenler olmuyor.
Burada anlatmak istediğim seçkin alanların pek çoğu yine hile. Seçkin alan hesaplar sadece seçkinlerle eşleşiyor olsa da onlar da hilelerden şikayetçi. Unlost neden birden bire düşüş yaşadı zannediyorsun?

Hilesi bol diyen arkadaşların seçkini yok galiba hileye çok fazla denk gelmedim seçkin ile. Neredeyse hiç hile görmedim 1-2 şüphelendiğim vardı sadece.

Seçkin hesap ile oynuyoruz ve çoğunluklu 5 pr giriyoruz, her 5 maçın en az 3'ünde hile geliyor. Hatta öyle ki bazen 2-3 kişi girdiğimizde karşıdaki hile açınca bizim takıma gelende hile açıyor. Bu arada hesaplarımız 2016'dan kalma yani yeni hesapta değil.

Seçkin hesap ile oynuyoruz ve çoğunluklu 5 pr giriyoruz, her 5 maçın en az 3'ünde hile geliyor. Hatta öyle ki bazen 2-3 kişi girdiğimizde karşıdaki hile açınca bizim takıma gelende hile açıyor. Bu arada hesaplarımız 2016'dan kalma yani yeni hesapta değil.

Benim hesabımda 2016 ben tek veya Duo giriyorum şu ana kadar bir hile gelip oyunumu rezil etmedi belki 1-2 kere. Hocam karşınızdaki adamlar iyiyse?

Oyun açıkçası şu an Toxic'lik konusunda Valorant ile kapışır vaziyette, ilaveten VAC sistemi adeta çalışmıyor ve optimizasyon sorunları halen düzelmedi.

FACEIT dışında oynanmaz.

Hocam bende bunu anlamadım madem biz yine FACEIT'e muhtaç kalacaktık neden CS2 diye bir icadı apar topar ortaya çıkarttılar. En azından eskiden bu denli fazla sorun yoktu tek sıkıntı bazen mermilerin gitmemesi ve normal oyunda hilelerin kol gezmesiydi.

Benim hesabımda 2016 ben tek veya Duo giriyorum şu ana kadar bir hile gelip oyunumu rezil etmedi belki 1-2 kere. Hocam karşınızdaki adamlar iyiyse?

Değil mi hocam o kadar iyiler ki sürekli koşarak vuruyorlar, hatta duvardan vuruyorlar, sıfır info halinde bile elleri ile koymuş gibi buluyorlar hatta profillerine bir ton -rep hack yazısını da insanlar maksat muhabbet olsun diye yazmış.

Oyun açıkçası şu an Toxic'lik konusunda Valorant ile kapışır vaziyette, ilaveten VAC sistemi adeta çalışmıyor ve optimizasyon sorunları halen düzelmedi.

Hocam bende bunu anlamadım madem biz yine FACEIT'e muhtaç kalacaktık neden CS2 diye bir icadı apar topar ortaya çıkarttılar. En azından eskiden bu denli fazla sorun yoktu tek sıkıntı bazen mermilerin gitmemesi ve normal oyunda hilelerin kol gezmesiydi.

Değil mi hocam o kadar iyiler ki sürekli koşarak vuruyorlar, hatta duvardan vuruyorlar, sıfır info halinde bile elleri ile koymuş gibi buluyorlar hatta profillerine bir ton -rep hack yazısını da insanlar maksat muhabbet olsun diye yazmış.

Ben karşılaşmadım hocam seçkinde hiç ama dediğiniz gibi optimizasyon sorununa katılıyorum. Takımıma toksic adamlarda gelmiyor bazı maplerde 1-2 tane çocuk geliyor sadece sürekli Mic basıyolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı