xwLOGAN
Megapat

Geçmiş olsun hocam ya, nasıl yapmışlar böyle bir sistemi ya2K saatim var ve her gün oynarım ama mesaj hırsızdan gelmiş. Steam hesabım çalındı.![]()
Geçmiş olsun hocam ya, nasıl yapmışlar böyle bir sistemi ya2K saatim var ve her gün oynarım ama mesaj hırsızdan gelmiş. Steam hesabım çalındı.![]()
Geçmiş olsun hocam ya, nasıl yapmışlar böyle bir sistemi ya.
Geçmiş olsun hocam aman dikkat, bu arada tek siz mesaj vermiştiniz düştü diye. Şuan benim umutlar düştü...Hocam öyle bir yapmış ki 1dk içerisinde hesap gitti ama 2 saatte Steam'e gerekli evraklarla başvurdum. Geri verdiler.
Var, bizzat tanıdığım bir grup arkadaştan 3 tanesine gelmiş (toplamda 9 kişilik grup bunlar). 2 tanesine gelince ortalığı ayağa kaldırmışlardı da ertesi günü mü ne üçüncüye de gelmişti. Sonra gelmedi diğerleri kaldı sap gibi.
İlk gün fark etmemiş olma şansları var mı yoksa gün içerisinde kontrol ediyorlar mıydı? İlk gün gözden kaçıp ikinci ya da üçüncü gün baktıklarında gördüğü senaryo olabilir mi yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.