Counter-Strike 2'ye sonradan davet alan var mı?

Tam olarak benim de aklımı karıştıran soru buydu. Görünen o ki sadece ilk başta davetler atıldı. Fakat elbet ilerleyen günlerde tekrar toplu davet atılacaktır. Benim düşünceme göre çarşamba gecesi olabilir mesela. Steam için güncellemeleri çarşamba gecesi verdiği için aklıma ilk o geldi.

Var, bizzat tanıdığım bir grup arkadaştan 3 tanesine gelmiş (toplamda 9 kişilik grup bunlar). 2 tanesine gelince ortalığı ayağa kaldırmışlardı da ertesi günü mü ne üçüncüye de gelmişti. Sonra gelmedi diğerleri kaldı sap gibi.

İlk gün fark etmemiş olma şansları var mı yoksa gün içerisinde kontrol ediyorlar mıydı? İlk gün gözden kaçıp ikinci ya da üçüncü gün baktıklarında gördüğü senaryo olabilir mi yani?

İlk gün fark etmemiş olma şansları var mı yoksa gün içerisinde kontrol ediyorlar mıydı? İlk gün gözden kaçıp ikinci ya da üçüncü gün baktıklarında gördüğü senaryo olabilir mi yani?

Gözden kaçtığını zannetmiyorum çünkü ikisi aynı anda alınca hepsi kontrol etmişlerdi. Belki mail sağlayıcısından kaynaklı geç gelmiş de olabilir. Diğerleri o umutla mail beklediler de gelmedi.

Counter Strike resmi twitter hesabının son paylaşımında şöyle bir şey yazıyor. "Önemli olan Sınırlı Test başlamadan önceki oyun sürenizdi." Ayrıca şimdi resmi CS:GO sunucularına girip boş boş hareketler yapmanız CS2 Sınırlı Testine katılım sağlamaz demişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı