Counter-Strike: Global offensive - operation broken fang

Zcherby

Centipat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
1.565
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dün bahsedilen beklenen operasyon geldi 127,00 TL gibi bir fiyattan satışa çıktı ne düşünüyorsunuz?Almayı düşünüyor musunuz değer mi?

Dövüşe katılın ve kırık diş operasyonu'na katılın. Yepyeni yeniden çekimler ve özel broken fang Premier ile yeni zorluklar sizi bekliyor. Çeşitli oyun modlarında yeni haritalar oynayın ve nasıl ölçtüğünüzü operasyon istatistikleri sayfasında görün. Haftalık görevleri tamamlayın ve yeni ajanlar, silah koleksiyonları, çıkartmalar, yamalar ve grafitiler dahil çeşitli ödüller arasından seçim yapın.

premier_hero.png


Rekabetçi maçlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyın ve maç başlamadan önce harita seçimleri ve yasaklarla 5'e 5 rekabetçi eşleştirme içeren broken fang Premier modu için sıraya girin - yalnızca operation Pass sahiplerine özel.
Rekabet gücünüzü active duty harita havuzunda test edin ve operasyon istatistikleri sayfasındaki ayrıntılı istatistiklerle performansınızı takip edin. Operasyon biletinizle, çeşitli kategorilerden ayrıntılı istatistiklere erişebileceksiniz. İstatistikleriniz otomatik olarak izlenir ve operasyon istatistikleri sayfasında görüntülenebilir.
Her hafta, herhangi bir sırayla tamamlanabilen çeşitli görevleri içeren yeni bir görev kartı alacaksınız. Casual, competitive, danger zone, Guardian ve iki yeni modda görevleri tamamlayın ve yıldızlar kazanın: Retakes ve broken fang Premier. Broken fang coin'inizi Bronze'dan Diamond'a yükseltmek için görevleri tamamlayın. Yıldızlarınızı seçtiğiniz ödüllere harcayın. Operasyon ödülleri arasında swat ve the professionals'tan yepyeni ajanlar, yeni bir silah çantası, üç silah koleksiyonu, çıkartmalar, yamalar ve daha fazlası var!

missions.png


Broken fang operasyonu, çok çeşitli oyun modlarında yedi yeni haritaya sahiptir ve kırık diş operasyonu sırasında tüm oyunculara sunulan yeni bir hızlı tempolu oyun modu olan yeniden çekme özelliğini sunar. Her raundun başında bir yükleme kartı seçin ve bomba bölgesini yeniden alın (veya savunun).
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı