Counter-strike: Global offensive sizce tekrardan ücretli olur mu?

Efe Calisir

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2019
Mesajlar
93
Selamlar aklıma çok takıldı biliyorsunuz ki CS:GO Battle royale güncellemesi yani danger zone ile bedava oldu ve hileler daha çok arttı, Valve Source 2 oyun motoruna geçişte yepyeni bir CS:GO ile karşılaşacağız belki de Fizik motoruna dokunmazlar ama Source 2 motoruna bir yatırım yapıyorlar kasalar bir yana bunun ücretini çıkartmaya çalışırlar. Onun için bence ücretli haline en azından kısa süreliğine dönebilir benim düşüncem bu yönde sizin düşünceniz nedir?
 
Ücretsiz olması bu saatten sonra zor. Ve kitlesi nasıl olursa olsun Counter Strike serisindeki bir oyunun sonunun gelmesi imkansız. Bu pazar hacmi ile de Gaben dedeyi 10 yılı geç, 50 yıl bile götürür. Epic games ne kadar oyun dağıtırsa dağıtsın Valve’nin tahtınızı sallaması zor.
 
Valla onu bunu bilmem ama Epic Games olmasaydı. Ne Half-Life alyx çıkardı ne de yeni oyun moturuna gecis yaparlardı. Sonuç yine bize yarıyor.
Alakası yok. Episode 2 çıktığı günden beri oyun motoru üzerinde çalışılıyor. Biraz araştırma yaparsanız Valve çalışanlarının ropörtajlarını da bulabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı