COVID-19 hakkında konuşalım

smithblacksmith

Megapat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar öncelikle 47 yaşındaki amcamın şu an yoğun bakımda entübe olduğunu söylemek istiyorum.

Yaklaşık 7 gün coronayı evde geçirdiler, hemen hemen iyileşmelerine yakın amcam sürekli baş ağrısı yüzünden hastaneye gitti (migren, tansiyon var daha önce de tifo geçirmiş)

Hastaneye gittiklerinde sadece verilen ilacı içmeyen kuzenim iyi, diğerleri ilacı içince daha kötü oldu. Yengemde nefes darlıkları vs. var ama tedavisi dışarıda sürüyor, küçük kuzenim ise daha iyi fakat o da ilk halinden kötü.

Amcam ilacın etkisinden midir bilinmez şu an ciğerlerine sarmış bu hastalık, dün doktorlar iyi demiş bugün ölüm kalım savaşı veriyor.

Biz de ailecek atlattık ve babam amcamdan daha yaşlı, ilacı içmediği günler normal grip gibiydi. İlacı içtiği günler terliyor, nefes alamıyor, ayağa kalkamıyordu.

Bu ilacı devlet dağıtırken bir görevli kapıdan evinize fırlatıyor, size yan etkisi olur mu veya başka bir sorun yaratır mı diye araştırma yapmadan ezbere bir şekilde günde 8 + 8 olmak üzere 3 gün içmenizi söylüyor.

Bazılarında durum daha farklı, babam kötüleşince ilacı bıraktırdım, hastaneye götürmedim bile ve şu an ailecek maşallahımız var.

Kısaca söylemek istiyorum ki bu ilaç herkeste olumlu etki bırakmıyor, diğer devletler sadece öksürük ilacı ve koasprin (kan sulandırıcı) veriyor.

Ayrıca corona iken sakın şekerli, tatlı şeyler yemeyin, bu hastalık şekere yapışabiliyor.

Biz corona iken aşağıdakileri yaptık;

Her gün turunçgil, muz yedik.
Kestane şurubu yedik (akciğerleri temizliyor)
Kara havuç, normal havuç yedik.
Kekik otu kaynatıp içtik.

Normal grip gibi atlattık, umarım bu yazı insanların işine yarar.

İlaç faydasız demiyorum fakat çoğu insanda daha öldürücü bir etki bırakıyor bu ilaç.

Kanın pıhtılaşmasına neden oluyor, yengemin ablası hastalığı atlattıktan 2 hafta sonra kalp krizinden öldü.

Bu ilaç test edilmeden halka dağıtılıyor, bu yüzden kullanılmasını önermiyorum. İnşallah bu zorlu süreci hep beraber atlatacağız.

Lütfen kalabalık ortamlarda maskenizi takın!

Bu hastalık yaşlı genç dinlemiyor...

Merhaba,

Arkadaşlar öncelikle 47 yaşındaki amcamın şu an yoğun bakımda entübe olduğunu söylemek istiyorum.

Yaklaşık 7 gün coronayı evde geçirdiler, hemen hemen iyileşmelerine yakın amcam sürekli baş ağrısı yüzünden hastaneye gitti (migren, tansiyon var daha önce de tifo geçirmiş)

Hastaneye gittiklerinde sadece verilen ilacı içmeyen kuzenim iyi, diğerleri ilacı içince daha kötü oldu. Yengemde nefes darlıkları vs. var ama tedavisi dışarıda sürüyor, küçük kuzenim ise daha iyi fakat o da ilk halinden kötü.

Amcam ilacın etkisinden midir bilinmez şu an ciğerlerine sarmış bu hastalık, dün doktorlar iyi demiş bugün ölüm kalım savaşı veriyor.

Biz de ailecek atlattık ve babam amcamdan daha yaşlı, ilacı içmediği günler normal grip gibiydi. İlacı içtiği günler terliyor, nefes alamıyor, ayağa kalkamıyordu.

Bu ilacı devlet dağıtırken bir görevli kapıdan evinize fırlatıyor, size yan etkisi olur mu veya başka bir sorun yaratır mı diye araştırma yapmadan ezbere bir şekilde günde 8 + 8 olmak üzere 3 gün içmenizi söylüyor.

Bazılarında durum daha farklı, babam kötüleşince ilacı bıraktırdım, hastaneye götürmedim bile ve şu an ailecek maşallahımız var.

Kısaca söylemek istiyorum ki bu ilaç herkeste olumlu etki bırakmıyor, diğer devletler sadece öksürük ilacı ve koasprin (kan sulandırıcı) veriyor.

Ayrıca corona iken sakın şekerli, tatlı şeyler yemeyin, bu hastalık şekere yapışabiliyor.

Biz corona iken aşağıdakileri yaptık;

Her gün turunçgil, muz yedik.
Kestane şurubu yedik (akciğerleri temizliyor)
Kara havuç, normal havuç yedik.
Kekik otu kaynatıp içtik.

Normal grip gibi atlattık, umarım bu yazı insanların işine yarar.

İlaç faydasız demiyorum fakat çoğu insanda daha öldürücü bir etki bırakıyor bu ilaç.

Kanın pıhtılaşmasına neden oluyor, yengemin ablası hastalığı atlattıktan 2 hafta sonra kalp krizinden öldü.

Bu ilaç test edilmeden halka dağıtılıyor, bu yüzden kullanılmasını önermiyorum. İnşallah bu zorlu süreci hep beraber atlatacağız.

Lütfen kalabalık ortamlarda maskenizi takın!

Bu hastalık yaşlı genç dinlemiyor...

Geçmiş olsun ilaç kısmına gelirsek yaşlı oldukları için bünyeleri kaldıramamış olabilir.

COVID-19 mu? Biyolojik silah mı?

İki sene önce Çin'de çıktı bu "hastalık", ama şu an Çin'de vaka sayısı dünyada ki ülkelerin çoğundan az. Ve bu ülke Dünya'daki bazı ülkelere de aşı satıyor.
Bu pandemi yüzünden birçok devlet ekonomik olarak zarar görmüşken Çin'in ekonomisi büyüyor. Şaşırtıcı değil mi?
En önemlisi eğitim. Türkiye'deki gençlerin 2 yılı bitti. Okullar kapalı. Ama Çin'de okulları bırakın barlardan tutun konser salonlarına kadar her yer açık.
Biz bu biyolojik savaşın etkilerinin sadece küçük bir kısmını şu an yaşıyoruz. İleride daha da kötü senaryolarla karşılaşacağız.
Her şeyi bekleyin bu komünistlerden, yaklaşık 20 milyon insanı öldüren Mao'nun yoldaşları hiçbir şeye acımaz. Bakın yine sinirlendim.

Bu arada Çinlilere olan öfkemden diyeceğim birçok şeyi unuttum. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
COVID 19 mu? Biyolojik silah mı?

İki sene önce Çin'de çıktı bu "hastalık", ama şu an Çin'de vaka sayısı dünyada ki ülkelerin çoğundan az. Ve bu ülke dünyada ki bazı ülkelere de aşı satıyor.
Bu pandemi yüzünden birçok devlet ekonomik olarak zarar görmüşken Çin'in ekonomisi büyüyor. Şaşırtıcı değil mi?
En önemlisi eğitim. Türkiye'de ki gençlerin 2 yılı bitti. Okullar kapalı. Ama Çin'de okulları bırakın barlardan tutun konser salonlarına kadar her yer açık.
Biz bu biyolojik savaşın etkilerinin sadece küçük bir kısmını şu an yaşıyoruz. İleride daha da kötü senaryolarla karşılaşacağız.
Her şeyi bekleyin bu komünistlerden, yaklaşık 20 milyon insanı öldüren Mao'nun yoldaşları hiçbir şeye acımaz. Bakın yine sinirlendim.

Daha iyi anlatılamazdı @Clifford Unger hocam. Şu an bir savaşın içindeyiz ama farkında değiliz. 😞

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı