COVID olmam normal mi?

Arkadaşlar 18 yaşındayım COVID olduğumu bugün öğrendim birkaç gündür halsizdim ama bugün acayip fazla patlamasyon enerjim var normal mi? 2 kere BioNTech oldum.
Her kişinin bünyesi aynı değildir. Sen hafif atlatırsın başkası ağır atlatır. Nasıl atlatacağını kimse bilemez. Geçmiş olsun.

2 varyantı da geçirdim. Aşı da olmadım. İlk hasta oluşumda boğaz ağrısı, öksürük ve burun akıntısı dışında hiçbir sorunum yoktu. 2. geçirişimde sadece burun akıntısı ve ufak bir boğaz ağrısı vardı. Bağışıklığımın da güçlü olduğunu düşünmüyorum, otalamadadır. Herkesin ağır geçirmesi söz konusu değil.

2 varyantı da geçirdim. Aşı da olmadım. İlk hasta oluşumda boğaz ağrısı, öksürük ve burun akıntısı dışında hiçbir sorunum yoktu. 2. geçirişimde sadece burun akıntısı ve ufak bir boğaz ağrısı vardı. Bağışıklığımın da güçlü olduğunu düşünmüyorum, otalamadadır. Herkesin ağır geçirmesi söz konusu değil.

Kronik vs ağır hastalığınız var mı? Yoksa umarım yoktur. Hafif atlatmanız normal.

Arkadaşlar 18 yaşındayım COVID olduğumu bugün öğrendim birkaç gündür halsizdim ama bugün acayip fazla patlamasyon enerjim var normal mi? 2 kere BioNTech oldum.

Herkes ağır atlatmıyor bir de herkes COVID oluyor normal biz oluncamı anormal.

Kronik rahatsızlığım yok. Genelde virüsü ağır geçirenler de kronik rahatsızlığı olanlar oluyor. Tabii genç olmanın da etkisi vardır.

Sizin hafif atlatmanız normal sağlık sorununuz yok genelde sağlık sorunu olanlar ağır atlatıyor sağlıklı olanlarda bu durum daha az televizyonda haberlerde böyle söyleniyordu. Ben iki doz BioNTech halsizlik, üşüme, öksürük ile atlattım sayılır öksürüğüm az az devam ediyor. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı