CPU 90 Derece!

AnarCHY1225

Centipat
Islamcı fanini çıkardım temizlemek icin sonra islemciyi de cikarayim dedim cikardim taktım ve islemci cok fazla isiniyor sorunuyla karşılaştım 90 dereceye cıktı termal macunu en son 3 yıl önce degistirmistim ondan mi dolayı?

Hocam termal macun yenileyip fanı düzgünce takmanız gerek bir keresinde fanın kablosunu takmayı unutmuştum ona da dikkat edin. Birde Lost'un son bölümü cidden adanın rüyası mı?

Teşekkürler lostun sonu ruya degil kanka ruya olsa da izlenir finali bence gayet iyiydi hatta cok iyiydi

Intel'in stok fanlarından birini kullanıyorsanız o 4 takmalık yeri önce sola çevirin işlemcinin üzerine oturtup 4 yandan bastırın ve sağa çevirin.

Teşekkürler lostun sonu ruya degil kanka ruya olsa da izlenir finali bence gayet iyiydi hatta cok iyiydi
Hocam 4. sezonu bitirdim sonra birisi finali çok kötüydü rüyaydı dedi. Bıraktım ama o kadar çok şey olmuştu ki kalan 2 sezonda nasıl açıklayacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…