Çözüldü CPU Fan Error uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cemalf7

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri
Bilgisayar yeni montajlandı. Eve geldim, bu hatayı alıyorum. Bir türlü windowsa giremiyorum.

IMG_20210301_161256.jpg

Dosya Ekleri

• 1614604632004770676465252938479.jpg
    1614604632004770676465252938479.jpg
    205 KB · Görüntüleme: 61
Çıkartıp doğru yere takdım artık hata vermiyor. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Yakınımızda bilgisayardan anlayan internet kafeci biraz eski kafa olduğu için yeni teknoloji görünce biraz beceriksiz gibi.🙂

Hocam arkadaki kasa fanını da CPU fana takıp sorundan kurtulabilirsiniz eğer çıkmıyorsa.

Hocam, RGB kontrolcü var. Hepsi ona takılı.

Çıkartıp doğru yere takdım artık hata vermiyor. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler yakınımızda bilgisayardan anlayan internet kafeci biraz eski kafa olduğu için yeni teknoloji görünce biraz beceriksiz gibi.🙂
Hocam bence yavaştan forumun YouTube kanalındaki sistem toplama rehberlerini izleyip bir şeyler öğrenin yani her ne kadar tanıdıkta olsa ben internet kafecilere güvenemiyorum.Hem kendi sistemini toplamanın tadı bir başka ileride ki sistemnizde kendiniz toplamış olursunuz.

Hocam bence yavaştan forumun YouTube kanalındaki sistem toplama rehberlerini izleyip bir şeyler öğrenin yani her ne kadar tanıdıkta olsa ben internet kafecilere güvenemiyorum. Hem kendi sistemini toplamanın tadı bir başka ileride ki sistemnizde kendiniz toplamış olursunuz.

Çok izledim ama daha önce hiç montaj yapmadığım için çekiniyorum belki de yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı