CPU fanının tam oturmaması sorun yaratır mı?

ersinmorno

Hectopat
Arkadaşlar, CPU fanım anakartıma uyumlu olmadığı için oturmadı ve ben de üstüne normal yerleştirdim. Üstüne üstlük termal macunumda yok. Oyunlarda genellikle FPS düşmesi yiyorum hatta CS de 130FPS oynarken bir anda 40 oluyor ve 40 FPS'le oynamak zorunda kalıyorum. İşlemcinin ısınması ile mi alakalı, Bu yaşadığım yavaşlamalar takılmalar sorunlar? Cevap bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar, CPU fanım anakartıma uyumlu olmadığı için oturmadı ve ben de üstüne normal yerleştirdim. Üstüne üstlük termal macunumda yok. Oyunlarda genellikle FPS düşmesi yiyorum hatta CS de 130FPS oynarken bir anda 40 oluyor ve 40 FPS'le oynamak zorunda kalıyorum. İşlemcinin ısınması ile mi alakalı, Bu yaşadığım yavaşlamalar takılmalar sorunlar? Cevap bekliyorum teşekkürler.
evet yaratır. hava dengesi düzensiz olur.

Tabii ki bununla alakalıdır, termal macun olsa bile düzgün oturmayan fan sistemi adam akıllı soğutmaz. Siz üstüne üstlük termal macunda yok diyorsunuz, sistemin açılabildiğine dua etmeniz lazım bu halde. Bir an önce anakartınıza uyumlu fan takın ve termal macun değişimi yapın.

Arkadaşlar, CPU fanım anakartıma uyumlu olmadığı için oturmadı ve ben de üstüne normal yerleştirdim. Üstüne üstlük termal macunumda yok. Oyunlarda genellikle FPS düşmesi yiyorum hatta CS de 130FPS oynarken bir anda 40 oluyor ve 40 FPS'le oynamak zorunda kalıyorum. İşlemcinin ısınması ile mi alakalı, bu yaşadığım yavaşlamalar takılmalar sorunlar? Cevap bekliyorum teşekkürler.

Macun yok derken üzerindekini yenilemediniz mi yoksa direk hiç mi yok? Fan ve macun durumu ısınma yaptığından FPS düşürür.

Evet bununla alakalı, geçen laptobu söküp temizledim fanın pinini takmayı unutmuşum :D sıcaklıklar 95e çıktı fpsim felaket düşmüştü. Kesinlikle böyle kullanmamalısın.

Kasada hissedilen:

1690753467333.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı