E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım.
Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.719 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #2 Sistemin eski ve kasan hava almıyorsa normal. Artı 0 Eksi
KS KS E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #3 fieryz dedi: Sistemin eski ve kasan hava almıyorsa normal. Genişletmek için tıkla... Laptop. Artı 0 Eksi
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.719 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #4 ExecutioneR_ dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... Laptop için normal. Artı 0 Eksi
KS KS E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #5 fieryz dedi: Laptop için normal. Genişletmek için tıkla... Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması. Artı 0 Eksi
fieryz dedi: Laptop için normal. Genişletmek için tıkla... Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.719 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #6 ExecutioneR_ dedi: Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması. Genişletmek için tıkla... O da normal, CPU daha az kullanıldığı için daha az ısınacak diye bir şey yok. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması. Genişletmek için tıkla... O da normal, CPU daha az kullanıldığı için daha az ısınacak diye bir şey yok.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 27 Temmuz 2020 #7 ExecutioneR_ dedi: Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım. Eki Görüntüle 625443Eki Görüntüle 625442 Genişletmek için tıkla... CPU laptoplarda zaten genelde daha çok ısınır. Bende ekran kartı 70-80 dereceyken işlemci 95 derece oluyordu. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım. Eki Görüntüle 625443Eki Görüntüle 625442 Genişletmek için tıkla... CPU laptoplarda zaten genelde daha çok ısınır. Bende ekran kartı 70-80 dereceyken işlemci 95 derece oluyordu.
F Forcerecon Kilopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #8 GPU'da ısınsa CPU'da ısında ikisi de aynı kasada olduğu için kasanın sıcaklığı arttıkça işlemcide ısınacaktır. Artı 0 Eksi
GPU'da ısınsa CPU'da ısında ikisi de aynı kasada olduğu için kasanın sıcaklığı arttıkça işlemcide ısınacaktır.