E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım.
Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım.
F fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.750 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #2 Sistemin eski ve kasan hava almıyorsa normal. Artı 0 Eksi
KS KS E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #3 fieryz dedi: Sistemin eski ve kasan hava almıyorsa normal. Genişletmek için tıkla... Laptop. Artı 0 Eksi
F fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.750 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #4 ExecutioneR_ dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... Laptop için normal. Artı 0 Eksi
KS KS E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #5 fieryz dedi: Laptop için normal. Genişletmek için tıkla... Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması. Artı 0 Eksi
fieryz dedi: Laptop için normal. Genişletmek için tıkla... Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması.
F fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.750 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #6 ExecutioneR_ dedi: Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması. Genişletmek için tıkla... O da normal, CPU daha az kullanıldığı için daha az ısınacak diye bir şey yok. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Normal biliyorum. Ben ısınmasından şikayetçi değilim yaz ayındayız. Ama Anormal olan GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınması. Genişletmek için tıkla... O da normal, CPU daha az kullanıldığı için daha az ısınacak diye bir şey yok.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 27 Temmuz 2020 #7 ExecutioneR_ dedi: Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım. Eki Görüntüle 625443Eki Görüntüle 625442 Genişletmek için tıkla... CPU laptoplarda zaten genelde daha çok ısınır. Bende ekran kartı 70-80 dereceyken işlemci 95 derece oluyordu. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Arkadaşlar PUBG Lite'ta GPU daha fazla kullanılmasına rağmen CPU daha fazla ısınıyor. Termal macunu eşit sürdüm. Artic MX-4 kullandım. Eki Görüntüle 625443Eki Görüntüle 625442 Genişletmek için tıkla... CPU laptoplarda zaten genelde daha çok ısınır. Bende ekran kartı 70-80 dereceyken işlemci 95 derece oluyordu.
F Forcerecon Kilopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #8 GPU'da ısınsa CPU'da ısında ikisi de aynı kasada olduğu için kasanın sıcaklığı arttıkça işlemcide ısınacaktır. Artı 0 Eksi
GPU'da ısınsa CPU'da ısında ikisi de aynı kasada olduğu için kasanın sıcaklığı arttıkça işlemcide ısınacaktır.