Sistemler birbirinden farklı çalışıyor olabilir, gayet normal endişelenecek hiçbir şey yok.
Mesela kendimden örnek vereyim; AMD Ryzen uygulamasında işlemci sıcaklığım 55 derece görürken AIDA64 gibi uygulamalarda 40 derece görüyorum, arada 15 derecelik fark oluşuyor, bunun sebebi farklı sensörleri ölçmelerinden kaynaklı, muhtemelen Windows yazılımı genel kullanımı baz aldığı için böyle gösteriyordur, ki driverlarınız güncelse endişelenecek hiçbir şey yok CPU değerleriniz çok normal kafanıza takmayın.
Tekrar kendimden örnek verecek olursam Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve LoL'de bile %50'lere kadar çıkabiliyor, kaldı ki siz çok daha yüksek grafik ve işlem kapasitesi isteyen oyunları oynuyorsunuz endişelenmeyin CPU olması gerektiği gibi çalışıyor.
ve ayrıca bir önceki mesajımda attığım all runtimes dosyasını kesinlikle indirin ve kurun onlar çok önemli, yanlış okumadıysam sadece eksik driverlarınızı indirdiğinizi söylediniz, indirmediyseniz attığım o linklerden herhangi birisini seçin ve indirip kurun, yarın bugün daha eski oyunları oynayacak olursanız bunlar olmadığı için oynayamazsınız.
Hatta içiniz rahat etsin diye üşenmedim Xbox Game Bar'ı tekrar indirdim ki hayatta kullanmam en nefret ettiğim sistemdir
Eki Görüntüle 1318493
Gördüğünüz gibi "%3 Xbox" - "%9 Görev Yöneticisi"
Yani korkmayın sisteminiz bozuk değil. Her şey olması gerektiği gibi çalışıyor, sadece Xbox farklı sensörleri okuyor.