yusuf burak
Centipat
i5 2500k işlemcim var boşta bu kadar sıcaklık değeri evercool cs-1156 bu fanı kullanıyorum macunda fanla beraber gelen stok fanın macunuBoşta ise bu sıcaklık değeri fazla, işlemcin ne? Stok fan mı kullanıyorsunuz, termal macunun kalitesi de önemli burada.
Yaz mevsiminde olmamız nedeniyle biraz fazla ısınması normal fakat bu kadar olması normal değil, yük altında bile ben bu kadar değeri zor görüyorum. Sistem özelliklerini belirtir misiniz ?
bu kadar seçenek var 100 dereceyi gördü işlemcimCPU Fan modlarında başka ne seçenekler çıkmakta?
60 derece altında çalışmayacak şekilde ayarlamış olabilir misiniz?
Normal bir durum değil. Fanınız kaliteli bir fan değil ama boşta bu sıcaklık da normal değil. Sorduğum şey, thermal cruise yazan yere tıkladığınızda başka ne çıkıyor? Speed mode gibi bir opsiyonun da çıkması lazım. Bir de BIOS ayarlarınızı default seçeneğine yükleyin. Yüksek ihtimalle BIOS ayarlarınız yüzünden fan kontrolünde problem yaşıyorsunuz gibime geliyor.
i5 2500k işlemcim var boşta bu kadar sıcaklık değeri evercool cs-1156 bu fanı kullanıyorum macunda fanla beraber gelen stok fanın macunu
bu kadar seçenek var 100 dereceyi gördü işlemcim
3 seçenek varNormal bir durum değil. Fanınız kaliteli bir fan değil ama boşta bu sıcaklık da normal değil. Sorduğum şey, thermal cruise yazan yere tıkladığınızda başka ne çıkıyor? Speed mode gibi bir opsiyonun da çıkması lazım. Bir de BIOS ayarlarınızı default seçeneğine yükleyin. Yüksek ihtimalle BIOS ayarlarınız yüzünden fan kontrolünde problem yaşıyorsunuz gibime geliyor.
Denemek amaçlı Full on mode seçeneğine gelip sistemi yeniden başlatabilir misiniz?3 seçenek var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.