Crack dünyasındaki Empress'i nereden takip edebilirim?

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Korsan oyun derdinde değilim + kırdığı oyunlar 3A oyunlar olduğu için sistemim de yeterli olmuyor.
Kendisinin yaptığı işleri çok sevdiğimden Reddit'ten takip ediyordum uzun süre sonra geri girdiğimde Reddit'ten banlandığını gördüm şu an işleri nereden yürütüyor?
@kino

Telegram. Forum yönetimi yarın canı sıkılınca anlar diye paylaşmıyorum.
Teşekkürler hocam kalanını çözerim sanırım.

@Vavien. Hocam merhaba oluşabilecek sıkıntılar sebebi ile kendi numaramla sunucuya girmek istemedim fakat zar zor fake numara ile kaydolduğumda da bir anda ban yedim sizce kendi Telegram'ımı kullanarak girmek sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam kalanını çözerim sanırım.

@Vavien. hocam merhaba oluşabilecek sıkıntılar sebebi ile kendi numaramla sunucuya girmek istemedim fakat zar zor fake numara ile kaydolduğumda da bir anda ban yedim sizce kendi Telegram'ımı kullanarak girmek sıkıntı yaratır mı?

Hocam merhaba, Telegram kanalını nereden buldunuz? Bu arada Steam arkadaş linkim budur: (https://s.team/p/gcvf-jwbj/QWJRKQKK). Dilerseniz buradan konuşabiliriz.

Hiç hatırlamıyorum ki o dönem kalite bir repacker olan dodi ile tanıştım hala onunla devam ediyorum inceleyin derim.

Ben de dodı repack kullanıyorum ama Hogwarts Legacy'yi indirmiştim bir kere ve hatalı çıkmıştı. Onu empress hatasız yapmış galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı