Crack oyun virüs oranı

Daha önce bilgisayarınıza hiç virüs bulaştı mı bulaştıysa neden ? ( birden fazla seçim yapılabilir )

• Oy verenlerin toplamı
    181
Evet hocam haklısınız. Fakat forumda emeğe saygı duymayan çok arkadaşımız var.

Hepimiz aynı yollardan geçtik. Hepimiz hobilerimiz için aç kaldık, bazı şeylerden feragat ettik. Bu şikayet edilecek bir şey değil. İnsana tutumlu olmayı, parayı kontrol etmeyi öğretiyor.

Hepimiz aynı yollardan geçtik. Hepimiz hobilerimiz için aç kaldık, bazı şeylerden feragat ettik. Bu şikayet edilecek bir şey değil. İnsana tutumlu olmayı, parayı kontrol etmeyi öğretiyor.
Durumun yoksa @partylikeits1941 adlı arkadaşın dediğini haklı buluyorum. Gerektiğinde hobilerinden feragat edersin ama bu senin sosyalleşmeni etkiliyorsa kesinlikle değmez. Sosyalleşme insanın vazgeçilmez bir ihtiyacıdır. Oyunlar olmadan yaşarsın ama sosyalleşmeden yaşayamazsın.

Evet hocam haklısınız. Fakat forumda emeğe saygı duymayan çok arkadaşımız var.
Bu Türkiye, Rusya ve Balkan ülkelerinde yaygın bir durum. Ekonomisi kötü olan ülkelerde çoğunlukla oyundan daha çok hayati giderlere para harcandığı için, insanlar yıllardan beri yerleşmiş olan ''Oyuna para mı verilir'' düşüncesine hakimler. O yüzden Max Payne'e 5-6 TL vermek dahi zor geliyor. İnsanları da pek suçlayamıyorum çünkü böyle gelmiş, böyle gidiyor. Kendim de öyle düşündüm çok uzun bir süre, annenden babandan oyun istesen almıyorlar çünkü. TR ebeveynlerinin %99'u da Cyberpunk'a 279 TL vermez çocuğu için, zor yani. Fakat yavaş yavaş o da kırılmaya başlandı. Bölgesel fiyatlandırma ve Game Pass tarzı servisler sayesinde insanlar daha fazla orijinale yöneliyor. En basitinden Steam hesabı sahibi sayısı fazla, Game Pass kullanımında 4.sıradayız. Eskiden herkes korsan film CD'si alırken şimdi Netflix alıyor, binbir çeşit içeriğe erişiyor. Ah bir de ekonomi az iyi olsa.

Paran yetmiyorsa oynama diyenler, insanı hayvandan farksız görüyor gibime geliyor. Fakat bence oyun, film, müzik de hayati ihtiyaçtır. Eğlenmek bir ihtiyaçtır. Sadece ye-iç-boşalt döngüsünde yaşamak bize insan olduğumuzu unutturur. Bir lise öğrencisine, git Netflix'e 25, Spotify'a 17, RE8'e de 300 TL ver demek bence vicdani değil. O çocuğu müzikten, filmden mahrum kıldığınızda hayal gücünü de düşüncelerini de kısıtlarsınız. En basitinden ben korsan oyun oynamamış olsam, İngilizcem şuan olduğundan çok daha kötü olurdu. Hiçbir kursa gitmememe rağmen herkesten bu konuda olumlu tepkiler alırım. Bunu direkt oyunlara borçluyum, hayal gücü, arkadaşlarla yaşadığın anılar vs. hepsini geçiyorum.

Sağlam... Diye bir lanet var orijinal Lfs yi bulamayınca oradan indirdim kurduktan sonra uygulamayı açamadım Defender virüs var dedi sildi o korku ile 3 anti vürüsü 1 anda kullanıyorum şu anda. Off Lfs

Ben orijinali sıkıntısız olduğu için tavsiye ederim ama açıkçası korsana karşı değilim. Konu sahibi imkansız demiş aslında biraz ona cevaben yazmıştım. Orijinal oyun imkansız değil. Çok erişilmez de değil.

Orijinal aldığım oyuna Türkçe yama yüklemek istemiştim... Hani sağlam bir yerden indirirsem sıkıntı çıkmazdı? İhanete uğradım resmen.

5 kere farklı yerlerden Forza 4 indirmiştim. Elamigos falan falan, 5'i de trojan çıkmıştı . Ben de indirimde 90 liraya aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…