Crack program indirme sonrası R5 5500 - RTX 4060 sistem hantallaştı

Geralts

Centipat
Daha fazla  
Dün PC'ye malum olan MC crack uygulamasını indirdim ve birkaç dakikalığına hantallaştı düzeldi. Ondan sonra Valorant girdim FPS 15-20, dakikada bir oyun ortasında 1-2'yi görüyor 10 saniye sonra düzeliyordu. Ve ara sıra klavye mouse çalışmıyor, kulaklıktan bubap bubap ses geliyor. Bu dediklerim birkaç kez oldu ve ekran kartım oyunlarda 60 derece iken bu sorunlarla karşılaşınca kontrol ediyorum 70 küsur görmüş oluyor. Yeniden başlatınca PC'ye düzeliyor, 1-2 saat sonra bir daha ısınıyor ve dediğim sorunları yapmaya başlıyor.

Bu sorunları yaşadıktan sonra böyle bir hata alıyorum yazmayı unutmuşum.

Bilgisayarını bir Kaspersky veya Malwarebytes ile tarat. Siz sanırım yanlış bir şey yüklediniz.

Malwarebytes kullanın. Ayrıca BitDefender Free indirin.

Sanırım sağlam bir virüs yediniz.

Geçmiş olsun, çok kötü bir durum. Umarım donanıma zarar vermemiştir. 10-20 fpsler hiç normal değil, 1-2 fps'ler de gördüm demişsiniz. Format atın en iyisi bence ama donanıma zarar verdi ise çok büyük problem.

bu test böyle

Evet korktuğum şey karantinaya aldım.
Format atmak için flashı bekliyorum bu gğna tarım yapmamg ereken bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-23 153148.png
    103,3 KB · Görüntüleme: 535
  • Ekran görüntüsü 2024-06-23 153234.png
    23,7 KB · Görüntüleme: 520
bu test böyle

Evet korktuğum şey karantinaya aldım.
Format atmak için flashı bekliyorum bu gğna tarım yapmamg ereken bir şey var mı?
Bitcoin.miner bu virüs, virüslerin en kötüsü. Bu virüs, ekran kartını yorup yıpratıyor. İnşallah donanıma zarar gelmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…