Crack program indirme sonrası R5 5500 - RTX 4060 sistem hantallaştı

Geralts

Centipat
Daha fazla  
Dün PC'ye malum olan MC crack uygulamasını indirdim ve birkaç dakikalığına hantallaştı düzeldi. Ondan sonra Valorant girdim FPS 15-20, dakikada bir oyun ortasında 1-2'yi görüyor 10 saniye sonra düzeliyordu. Ve ara sıra klavye mouse çalışmıyor, kulaklıktan bubap bubap ses geliyor. Bu dediklerim birkaç kez oldu ve ekran kartım oyunlarda 60 derece iken bu sorunlarla karşılaşınca kontrol ediyorum 70 küsur görmüş oluyor. Yeniden başlatınca PC'ye düzeliyor, 1-2 saat sonra bir daha ısınıyor ve dediğim sorunları yapmaya başlıyor.

Bu sorunları yaşadıktan sonra böyle bir hata alıyorum yazmayı unutmuşum.

Ekran görüntüsü 2024-06-23 150902.png

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Direkt format atmanız iyi olmuş.Benim tek söyleyeceğim şey şu hiç antivirüs almanıza gerek yok, indirdiğiniz şeye dikkat etmeniz yeter. Ben yıllardır crakli MC kullaniyorum, hatta şu an orjinal MC bile var ama hala crakli MC kullaniyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım, ayrıca sadece crakli MC değil crakli birçok oyun oynuyorum. Yıllardır bana hiçbir şey olmadı. Siz büyük ihtimallen en yukarıda çıkan reklama tıkladınız ve virüslü siteden indirdiniz. Bende zamanında buna benzer bir şekilde, yani sitenin orjinal olmadığını bilmeden, Steam hesimi çaldırmıştım. Ama sizde benden farklı olarak direkt virüs yüklemiş bilgisayarınıza. Kısacası sadece girdiğiniz sitelere ve indirdiğiniz şeylere dikkat edin yeter. Hiç antivirüs programı almanıza gerek yok
Evet bende Free Kaspersky ve Malwarebytes ücretsiz hali ile taratıp indiriyorum.

Bilgisayarınızda Windows Defender harici kaliteli bir güvenlik yazılımı mutlaka bulunsun ki bir daha bu kadar uğraşmayın. Kaspersky tavsiyemdir hafif ve etkili. Geçmiş olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı