Crack program, oyun kullanılmalı mı?

Bence Korsan Hem kullanılabilir hemde kullanılmamlı eğer bilinçli bir kullanıcı isen crackli kullanlirsin değilsen sürekli vüris yersin. uygulamalarda deneme amaçlı kullanılır bakılıp sonra beğenilirde maddi durumun varsa alınır oyunlarda ise evet 2 saatlik oyunlar için 1bin lira verilmez. o zaman korsana gidersin ama cok ucuz bir oyundur örnek veriyorum max 50 tlik olsun alınır ya da indirim beklenir bence ben ise örnek veriyorum undertale crackli indirmiştim oynadım beğendim sonra gittim steamda adama destek vermek için aldım. böylede olabilir. alıp kullanırsın bir gün durumun iyi olursa alırsın yani demek istediğim yorumlarda kavga olmuş suç falan diye yani korsan kullanan hapse girmiyor yani şuç değil senin tercihin belki actıgın dosya vürislü idir o zaman sen düşüncen yani crack indiren aslında kendine bir risk alıyor. neyse ben eskiden karşıydım. bu aralar param yoksa crackli şeylere bakmaya başlıyacam bir program 500--1000 liradan başlıyor bir oyun 100 liradan başlıyor artık :l he bu arada herkes crackli kullansa en kötü artık oyunlarda tr altyazı olmaz trye özel birşey olmaz bu :l
karmaşık yazdıgım için kusura bakmayın yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim.
 
Herkese merhaba! Malum oyun fiyatları, program lisans fiyatlarını hepimiz görüyoruz. Hepimiz illaki 1 adet crackli program veyahut oyun indirip kullanmışızdır. Örnek vermek gerekirse Adobe uygulamaları. Evet, ne yalan söyleyeyim zamanında ben de Adobe'nin video düzenleme programını (adını unuttum kusuruma bakmayın) kullandım. Şu devirde özellikle parası olan alabiliyor sadece, yapabilecek hiçbir şey yok. Siz ne düşünüyorsunuz? İyi sosyaller!
Merhaba,
Hayır kesinlikle kullanmamalısın. Bir kaç açıdan bunu söylüyorum.
1.Bu insanlar bu uygulamaları ticari olarak hazırlıyor ve satıyor. Bunu yapan insanların hakkını yemeyi etik bulmuyorum. Zaten ücretsiz kullanılmasını isteselerdi, community dağıtımlarını yaparlardı. (Örneğin visual studio community, SQL Server Developer version gibi.)

2.Her ne olursa olsun cihazınıza crackli uygulama kurduğunuzda sisteminizde zaafiyet olabilir. Kesinlikle olur diyemezsin ama güvenilir kaynak üzerinden indirirseniz bir şey olmaz diyenler, kaynağın güvenilir olduğunu sadece kişisel tecrubelerine dayandırır. Ben kredi kartı bilgilerimin, email hesabımın, kişisel bilgilerimin bulunduğu bir sistemde kesinlikle böyle bir riske girmem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı