Crackli Windows 10'u Key ile düzeltebilir miyim?

Muhammedddss

Femtopat
Yeni sistem topladim sistemi alip bilgisayarcida Windows 10 yuklettim ama adam crackli yükledi ben crackli olsun istemiyordum.
Adamla konustum Key ile orijinallestirme mümkünmüş.
Key alip orijinallestirsem crackli olmasi bir sorun cikarir mi veya hic crack yapilmamis gibi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cracklenmişse bi' kere zaten key giremeyeceksiniz. Temiz kurulum gerekli.

Merhaba yirmi beş haneli Key şifresini girince Windows orijinal olacaktır. Hiç crack yapılmamış gibi olacaktır. İki gün önce yaptım. Anahtarı girdim hiçbir sıkıntı olmadı.

Son düzenleme:
Kesinlikle temiz kurulum yap. Hem korsan kurulum yapıyorlar hem de tekrar müşteri olsun diye o kadar kötü, kirli bir kurulum yapıyorlar ki hiçbir kullanıcı hatası olmamasına rağmen çöküyor. Sen de nasıl yükleyeceğini bilmiyorsan tekrar müşteri oluyorsun. Bir de "Çökertmişsin kardeşim. Öyle her şeyi yükleme." diyorlar.

Yeni bir sisteme temiz kurulum yakışır. Bilgisayarcının nereden indirdiği belli olmayan bir iso dosyası değil.
Belkide içinde minig virüsü var. Bilemezsin.
Windows'un sitesinden iso dosyasını indirip temiz bir kurulum yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CMD -> yönetici olarak çalıştırıp.

Kod:
slmgr.vbs /upk

Komutu ile deactivate edip orijinal Key'i girebilirsin.

Ama bunu yapmadan önce cracklemek ve Microsoft'u aldatmak için bilgisayarınıza yerleştirilen bütün zararlıları temizlemeniz lazım. Bu da az emek değil.

Bu durumda o bilgisayarcıya sana sormadan kırık Windows yüklediği için ücretsiz bir şekilde temiz kurulum istediğini söyle. Ve temiz olduğunu anlamak için Windows klasörünün içinde birkaç farklı konuma sahte dosya at. O dosyalar duruyorsa sadece Key'i silip vermiştir.

Ben kurarım diyorsan en temizi senin kurman olur.

Kolaylıklar.

Yeni sistem topladim sistemi alip bilgisayarcida Windows 10 yuklettim ama adam crackli yükledi ben crackli olsun istemiyordum.
Adamla konustum Key ile orijinallestirme mümkünmüş.
Key alip orijinallestirsem crackli olmasi bir sorun cikarir mi veya hic crack yapilmamis gibi olur mu?

Hocam bende şikayetçiyim böylelerinden. CD alıyoruz crackli veriyorlar. Kardeşim Microsoft'a girip indireceksin zor mu ya o kadar?

CMD -> yönetici olarak çalıştırıp.

Kod:
slmgr.vbs /upk

Komutu ile deactivate edip orijinal Key'i girebilirsin.

Ama bunu yapmadan önce cracklemek ve Microsoft'u aldatmak için bilgisayarınıza yerleştirilen bütün zararlıları temizlemeniz lazım. Bu da az emek değil.

Bu durumda o bilgisayarcıya sana sormadan kırık Windows yüklediği için ücretsiz bir şekilde temiz kurulum istediğini söyle. Ve temiz olduğunu anlamak için Windows klasörünün içinde birkaç farklı konuma sahte dosya at. O dosyalar duruyorsa sadece Key'i silip vermiştir.

Ben kurarım diyorsan en temizi senin kurman olur.

Kolaylıklar.

Ben kendim temizleyip kurmak isterim ama nasil yapabilirim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı