Craftrise launcher.exe güvenilir mi?

Dün indirdim oyuna girdiğimde Windows bunun güvenli olmadığını söyledi. İki seçenek vardı bir tanesi erişimine izin ver ikincisi de iptal yazıyordu. Ben ikincisine bastım sanırım erişime izin ver deseydim yapımcılar mı erişecekti? Güvenemedim, araştırdım trojan gönderebiliyormuş. Ne yapayım silmeli miyim?

Launcher üzerinden kullanan oyuncuların PC'sinden mining yapıldığı söyleniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz tabii ama Launcher açıkken RAM ve işlemciyi çok kullanıyor o yüzden güvenilir mi bilmem :)

Dün indirdim oyuna girdiğimde Windows bunun güvenli olmadığını söyledi. İki seçenek vardı bir tanesi erişimine izin ver ikincisi de iptal yazıyordu. Ben ikincisine bastım sanırım erişime izin ver deseydim yapımcılar mı erişecekti? Güvenemedim, araştırdım trojan gönderebiliyormuş. Ne yapayım silmeli miyim?

Ücretsiz Minecraft hizmeti sağlayan, hiçbir Launcher güvenli değildir, virüs yaymayabilir fakat, genellikle kapalı kaynaklı olduğundan dolayı, arkada ne yaptığını bilemezsiniz, sizin kameranızı veya kişisel bilgilerinizi, ne yaptığınızı ve neyle uğraştığınızı kolaylıkla görülebilir, genellikle hileleri önlemek için Launcher yaparlar ama büyük çoğunluğu bu gibi bahaneleri kullanarak sizin bilgilerinizi toplamak için yapabilir. Siz bilirsiniz tabii ki de fakat kendinizi korumak istiyorsanız. Bu gibi şeylere başvurmayın. (Minecraft orijinalini satın almak en iyisi olacaktır, geçen yıl indirim vardı belki bu yıl indirim yapabilirler tekrardan.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı