Amiidamaru
Megapat
@Siyah Martı Hocam tekrar merhaba. Aşağıya 3 ürün linki bıraktım. Bunları satın almayı düşünüyorum. Nozül çeşitleri bana biraz gereksiz geldi. Bu ölçülerin farklılığı bana ne kazandırır ya da kaybettirir? Ürünleri almadan önce sana danışmak istedim.
Aşağıdakilerin haricinde hazır alıyorken bunları da al lazım olacak veya daha iyi olur diyerek tavsiye edeceğin ürünler varsa onlara da bakmak isterim.
www.banggood.com
tr.banggood.com
tr.banggood.com
Aşağıdakilerin haricinde hazır alıyorken bunları da al lazım olacak veya daha iyi olur diyerek tavsiye edeceğin ürünler varsa onlara da bakmak isterim.
Creality 3D® Dual-Schraubstangen-Upgrade-Kit für Ender-3/Ender-3 Pro/Ender-3 V2
Nur US$39.99, kaufen Sie den besten Creality 3D® Dual-Schraubstangen-Upgrade-Kit für Ender-3/Ender-3 Pro/Ender-3 V2 Online-Shop zum Großhandelspreis.
Creality 3D® Ender-3 V2 BL Touch Self Leveling Sensörü ile Yükseltilmiş Kiti için 3D Yazıcı
Yalnızca US$56.99, en iyi Creality 3D® Ender-3 V2 BL Touch Self Leveling Sensörü ile Yükseltilmiş Kiti için 3D Yazıcı online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
3D Yazıcı Parçası için Creality 3D® 0.2+0.3+0.4+0.5+0.6+0.8+1.0mm 24Parça Uç Seti
Yalnızca US$13.59, en iyi 3D Yazıcı Parçası için Creality 3D® 0.2+0.3+0.4+0.5+0.6+0.8+1.0mm 24Parça Uç Seti online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.