Creality Ender hangi model alınmalı?

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar okul ve Arduino projelerim için 3D baskı almak istiyorum creality ender serisini düşünüyorum, sizce hangi modeli almalıyım? Bu modellerin farkları nelerdir? Bütçem 10 bin TL civarı.

1709219499984.png

@Siyah Martı hocam siz ne düşünürsünüz?

Son düzenleme:
Neolar eski kaldı, Max'ın tablası büyük. 2 tane SE eklemişsin.

Diğer 2 ürün de olabilir, detaylarına sitesinden de bakabilirsin.

SE olanlardan biri daha hızlı geliyormuş SE modelini düşünüyorum ve hocam bu işe başlayalı fazla olmadı okulda ki makerbot Replicator'ü kullanmışlığım var o da bilgisayarlar için kablo düzenleyici basmıştık. Ben bu yazıcıyı aldığımda detaylar için hangi aletleri de almam gerekir, hangi yapıştırıcı uygun olur arkadaşım 705 uygun olabilir dedi. Boya olarak da ne önerirsiniz? Ahşap oyma derslerimde olduğu için hassas işlerde oldukça yetenekliyimdir hassas aletlerle sorun yaşamam.

Neo'lar eski kaldı, Max'ın tablası büyük. 2 tane SE eklemişsin.

Diğer 2 ürün de olabilir, detaylarına sitesinden de bakabilirsin.

Ben boyamıyorum, forumda boyama tavsiyesi konuları açılmıştı, onlara bakabilirsin.

KE, SE'den hızlı.

Ben bu ürünü kullanıyorum, sorunsuz.

Kaleciyi tabana sol ayağından, topu da parmak ucuna yapıştırmıştım.

Screenshot 2024-03-01 190532.png

Ben boyamıyorum, forumda boyama tavsiyesi konuları açılmıştı, onlara bakabilirsin.

Ke, SE'den hızlı.

Ben bu ürünü kullanıyorum, sorunsuz.

Kaleciyi tabana sol ayağından, topu da parmak ucuna yapıştırmıştım.

Eki Görüntüle 2129985

Hocam sizin kullandığınız yazıcı modeli nedir acaba merak ettim de :D

He bir de hız konusunda sorun yaşamam zaten muhtemelen dışardayken falan açarım ya da uyurken kullanılmayan bir oda olduğu için sesi de rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı