Creatin her zaman kullanabileceğin bir supplement. Bulk ve cut döneminde de. 90 kilo civarı yağsız kas kütleli bir bireye kadar günlük 5 gram önerirler genelde. On-off day farketmeden her gün kullanmalısın, idman öncesi veya sonrası diye bir kullanımı yok. Gün içerisinde almış olman yeterli. Bir ay on 2 hafta off şeklinde kullanabilirsin. Yükleme yapmana gerek yok her gün 5 gram alarak tüketebilirsin.Merhaba, 2 aydır spora gidiyorum. İlk ay fullbody bu ay ise bölgesele başladım gelecek ay kreatin almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım?
Creatin her zaman kullanabileceğin bir supplement. Bulk ve cut döneminde de. 90 kilo civarı yağsız kas kütleli bir bireye kadar günlük 5 gram önerirler genelde. On-off day farketmeden her gün kullanmalısın, idman öncesi veya sonrası diye bir kullanımı yok. Gün içerisinde almış olman yeterli. Bir ay on 2 hafta off şeklinde kullanabilirsin. Yükleme yapmana gerek yok her gün 5 gram alarak tüketebilirsin.
Anladım. Peki marka farkediyor mu?Bütçe sorunun yoksa buyur al.
Aynen hobi olarak yapıyorum, bi yarışmaya katılmayı düşünmüyorum ama tavsiye ediyorlar salondaBu işi hobi olarak yapıyorsan kullanmana gerek yok. Zararı vardır demiyorum ama sen düzenli beslen yeter.
İyisini alman sağlık açısından iyi olur.Anladım. Peki marka farkediyor mu?
Böbreklere bi zararı olmaz değil mi? Her gün yeterli su icersemİyisini alman sağlık açısından iyi olur.
Marka olarak önerim yok, araştırabilirsin.
Ailede kronik böbrek hastalığı veya kellik falan varsa dikkat et o kadar, bol bol su da iç.Böbreklere bi zararı olmaz değil mi? Her gün yeterli su icersem
Hayır ikisi de yok.Ailede kronik böbrek hastalığı veya kellik falan varsa dikkat et o kadar, bol bol su da iç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.