Creatin saç dökülmesi yapar mı?

Genetik yatkınlığı varsa olabilir hocam direkt net konuşmak bence hatalı
Yok hayır benim babam dayım hepsi kel ben spordan önce saçım dökülürdü banyoda iken 1.5 yıldır kreatin kullanıyorum ve saçımın dökülmesi durdu😅 elbette bu bir kanıt değil ama son yapılan araştırmalar da kreatin ile saç arasında herhangi bir bağ olmadığını ispatladı. Saç dökülecekse zaten dökülür.

Yok hayır benim babam dayım hepsi kel ben spordan önce saçım dökülürdü banyoda iken 1.5 yıldır kreatin kullanıyorum ve saçımın dökülmesi durdu😅 elbette bu bir kanıt değil ama son yapılan araştırmalar da kreatin ile saç arasında herhangi bir bağ olmadığını ispatladı. Saç dökülecekse zaten dökülür.

Hocam bende bir sorun yaşmadım ama yaşıyanlar oluyormuş veya dediğiniz gibi o zamana denk geliyor zaten dökülecekmiş

Hocam bende bir sorun yaşmadım ama yaşıyanlar oluyormuş veya dediğiniz gibi o zamana denk geliyor zaten dökülecekmiş
Aynen o doğuştan mesela ben lisede iken hiç unutmam bir çocuk vardı saçları ağarmıştı ve yanları dökülüyordu sanki 40 50 yalındaki adamın saçı gibiydi yani bu tamamen anne karnında iken dnaya kodlanmış bir şey zamanı gelince dökülüyor kimisinin 20 yaşında kimisinin 40 yaşında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı