Proteinocean un falan değil hocam. Hiçbir markayı yalayamam ama proteinocean o kadar da kötü değil. Sizin burda yapmanız gereken şey gram x fiyat hesabı yapmak. Hangisi en uyguna geliyorsa onu alın. Proteinocean, HIQ, Hardline, Bigjoy vs. bunların hepsi güvenilir markalar.Merhabalar, Creatine, Gainer ve EAA alacağım, proteinoceandan alacaktım ama sürekli un vb. şeyler dediklerini duydum proteinoceana, fiyat aşırı pahalı olmadığı sürece fark etmez. Not: Gainer yağlanma yapmazsa iyi olur.
Teşekkür ederim, o zaman hesaplamakla uğraşamam iyiyse protein oceandan alırım ama gaineri yağlanma yapıyor mu?Proteinocean un falan değil hocam. Hiçbir markayı yalayamam ama proteinocean o kadar da kötü değil. Sizin burda yapmanız gereken şey gram x fiyat hesabı yapmak. Hangisi en uyguna geliyorsa onu alın. Proteinocean, HIQ, Hardline, Bigjoy vs. bunların hepsi güvenilir markalar.
Bir ürün tek başına yağlanma yapmaz hocam korkmayın.Teşekkür ederim, o zaman hesaplamakla uğraşamam iyiyse protein oceandan alırım ama gaineri yağlanma yapıyor mu?
Gainer olarak ne önerirsinProtein tozu olarak kötü fakat kreatin olarak en alınabilirlerden birisidir. Ben de hep oradan alıyorum arada bir HIQ ve MySupplement aldığım oldu fakat pişman oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.