Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Sennheiser HD 350BT ve KZ edx Pro kullanıyorum, sipariş verdim aradaki farkı merak ediyorum. Bendeki kulaklıklar ile karşılaştırırsak ne gibi farklılıklar var?

Edx'ten daha dolgun basslar ile karşılaşırsın ama 350BT için kesin bir şey diyemem.
 
Edx'ten daha dolgun basslar ile karşılaşırsın ama 350BT için kesin bir şey diyemem.
350BT'nin basları da çok da derin değil hocam, ürün gelsin test edeyim. Bu konudaki tecrübenize dayanarak bu tarz kulaklıklar için DAC şart mı yoksa Anakart üzerindeki çok iyi olmayan ses yongası yeterli olur mu? Son olarak telefonumda jak girişi yok mobil için dönüştürücü önerebilir misiniz daha önce ucuz bir dönüştürücü aldım fakat cızırtı yapıyor.
 
350BT'nin basları da çok da derin değil hocam, ürün gelsin test edeyim. Bu konudaki tecrübenize dayanarak bu tarz kulaklıklar için DAC şart mı yoksa anakart üzerindeki çok iyi olmayan ses yongası yeterli olur mu? Son olarak telefonumda jak girişi yok mobil için dönüştürücü önerebilir misiniz daha önce ucuz bir dönüştürücü aldım fakat cızırtı yapıyor.

Bu cihaz için konuşacak olursam anakart çıkışları yeterli olacaktır.

Mobil için uygun gördüğünüz dönüştürücüyü kullanabilirsiniz. Eğer telefonunuz desteklerse Apple dongle güzel olabilir.

Zaten cihazın bassları çok derin değil ama edx'e kıyasla derin.
 
Muhtemelen üretilmediği için 60 dolar yazmışlar, yoksa 400TL edecek bir kulaklık.

Doğrudur.

O zaman 2080 Ti'da 1000 dolar diye üretilmediğinden yazmışlardır nasıl olsa en fazla 250-300 dolarlık bir alet kendisi.

Daha çok 40€'luk bir ürün ancak 60€ yazmışlar ki burada bir sorun yok.

Kalitesi fiyatı için fazlasıyla yeterli. Hele ki bu ürün aşağıdaki gibi deli dehşet aletlere sahip bir ses sevdalısının kolesiyonunda bulunuyorsa kötü olacağını da hiç düşünmüyorum.
resim_2024-03-24_202041846.png
 
JBL 500BT ile BlackShark v2X var evde ama bu kadar uyguna görünce yedek alsam mı diye düşünmedim değil. Ses kalitesi bunlardan iyi midir acaba biraz fazla övülmüşte?
Bende V2X de var. Karakterleri yakın bence. Çözünürlük olarak sanki V2X hafif daha önde geliyor.
 
Denediniz mi ürünü?

Denemedim fakat 400TL eder diyorum işte, 400TL'ye Rampage'nin kulaklıklarını satıyorlar şu anda. Kulaklığın çıkış tarihine baktım 2019 miş ilk sürüm olan SE olmayan versiyonu 2010'da çıkmış.
@Shuichi Tatsuo

Konuyu okumamışsınız belli ki ama hala üretilen 2019 model bir ürün. Çin, Avrupa ve Amerika fiyatlarına baktık.

Okunmayacak bir şey yok eski ve üretilmeyen ürünlerin fiyatları genelde yüksek olur, azıcık ekonomi bilgisi olan birisi bilir bunu.
 
Son düzenleme:
Okunmayacak bir şey yok eski ve üretilmeyen ürünlerin fiyatları genelde yüksek olur, azıcık ekonomi bilgisi olan birisi bilir bunu.
Tabii bu kadar kulaklıkla uğraşan adam bilmiyor bi siz biliyorsunuz değil mi 🥰 MSRP fiyatı 100 dolar. Son 1 yılki yurtdışı güncel fiyatı 50 dolar. İncelemelerde de bu fiyat baz alınmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı